Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pisklęta |
gdzie w Łomży lub bliskiej okolicy można oddać porzucone pisklęta ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pisklęta |
Może jakiemuś hodowcy węży?
|
|
Zadzwoń do Drozdowa.
|
|
Dzwoniłam do Drozdowa ale pani powiedziała że nie przyjmują
|
|
W Drozdowie ptaki mają zapewnioną opiekę do godz 15:30, później nikogo tam już nie ma, a pisklę trzeba karmić co godzinę/dwie. To jest ośrodek głównie dla ptaków chorych lub po wypadkach, nieprzystosowany dla piskląt. W takich sytuacjach, chociaż ciężko przejśc obojętnie, powinno się zostawić pisklę tam gdzie jest, albo liczyć się z tym, że trzeba będzie się nim zająć samemu. Jest jeszcze coś takiego jak Ośrodek rehabilitacji zwierząt w Poczopku, gdzie przyjmują ptaki.
|
|
Masakra ...
|
|
W Drozdowie (w siedzibie Parku Krajobrazowego Doliny Narwi) powinni wiedzieć gdzie Cię odesłać, a jak nie to wpisz w google \"ptasi azyl\", na pewno coś znajdziesz. Jeśli to ptak z gatunku chronionego, to jego przetrzymywanie na własną rękę jest zabronione. I pamiętaj o dogrzewaniu, regularnym karmieniu i pojeniu do czasu uzyskania fachowej pomocy.
|
|
Ptaszek jest regularnie karmiony i pojony i ma się dobrze , nie chcę go przetrzymywać , chcę wypuścić go na wolność , ale niestety w tej chwili jest zbyt mały żeby przetrwać ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |