środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gdzie wydrukować foldery reklamowe?

Gdzie w Łomży mogę wydrukować kilkadziesiąt folderów reklamowych, żeby mnie to nie wyszło drogo?
Pierwszy raz musze coś takiego zamówić.

Ten, kto nie ma racji, krzyczy najgłośniej.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gdzie wydrukować foldery reklamowe?

Spokojnie w drukarni przy Bonarze, niedrogo i dobrze, albo u Borkowskiego na łąkowej, cenowo nie wiem ale profesjonalnie

u mnie w ramach promocji mojej firmy, zrobisz to za darmo. Nic nie zapłacisz ! Podaj swój nr telefonu i łomżyński adres, żebym mógł Ci to szybko dostarczyć. Podaj jeszcze szczegóły zamówienia, jaki format, jaki papier, ilość stron, jaki nakład, etc. Czekam z wielką pokorą i niecierpliwością. I z przebojem !!

Pozdrawiam
Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.

Sprawdz sobie ceny na allegro dla porównania. Zobaczysz czy się opłaca drukować w łomży

korzystałem wiele razy z usług Kamila Borkowskiego, polecam

Polecam Ostrołękę, taniej niż u nas niestety.. Załatwisz przez e-mail, profesjonalnie i szybko. Tel. P.Sara: 501280167.

ps. Oczywiście pocztą przyślą na własny koszt wydrukowane materiały. ..

Też sądzę, że w Ostrołęce jest najtaniej, aczkolwiek sam miałem z nimi pewne niejasności, więc nie mogę polecić.
Teraz zamawiam tego typu rzeczy w drukarni internetowej. Tu jest strona: http://www.openprint.pl/
Robią wszystko profesjonalnie i bez opóźnień, jak niektórzy. Dobrze mi się z nimi współpracuje.
A i cena atrakcyjna, bo wysyłka także jest za darmo, więc nie trzeba dopłacać.

broszury najtaniej wyjdzie zawsze w internecie.. Aczkolwiek to niebezpieczna opcja zamawiać w ciemno więc przede wszystkim najpier musisz zweryfikować jaką grubość papieru potrzebujesz do drukowanych broszur. Następnie znaleźć drukarnie która taką grubość oferuje, druk 4+4 i dobre komentarze i z głowy :)

Rozejrzyj się jeszcze w internecie, czy nie będzie lepiej zamówić i poczekać, a zapłacisz mniej. Ja często korzystam z usług firmy Serigraf . Drukują bardzo fajne foldery, całkiem szybko.

kolejna menda odkopała temat by wkleić g.ówni.any link

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org