Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie wydrukować foldery reklamowe? |
Gdzie w Łomży mogę wydrukować kilkadziesiąt folderów reklamowych, żeby mnie to nie wyszło drogo? Pierwszy raz musze coś takiego zamówić. Ten, kto nie ma racji, krzyczy najgłośniej.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie wydrukować foldery reklamowe? |
Spokojnie w drukarni przy Bonarze, niedrogo i dobrze, albo u Borkowskiego na łąkowej, cenowo nie wiem ale profesjonalnie
|
|
u mnie w ramach promocji mojej firmy, zrobisz to za darmo. Nic nie zapłacisz ! Podaj swój nr telefonu i łomżyński adres, żebym mógł Ci to szybko dostarczyć. Podaj jeszcze szczegóły zamówienia, jaki format, jaki papier, ilość stron, jaki nakład, etc. Czekam z wielką pokorą i niecierpliwością. I z przebojem !! Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
Sprawdz sobie ceny na allegro dla porównania. Zobaczysz czy się opłaca drukować w łomży
|
|
korzystałem wiele razy z usług Kamila Borkowskiego, polecam
|
|
Polecam Ostrołękę, taniej niż u nas niestety.. Załatwisz przez e-mail, profesjonalnie i szybko. Tel. P.Sara: 501280167.
|
|
ps. Oczywiście pocztą przyślą na własny koszt wydrukowane materiały. ..
|
|
Też sądzę, że w Ostrołęce jest najtaniej, aczkolwiek sam miałem z nimi pewne niejasności, więc nie mogę polecić. Teraz zamawiam tego typu rzeczy w drukarni internetowej. Tu jest strona: http://www.openprint.pl/ Robią wszystko profesjonalnie i bez opóźnień, jak niektórzy. Dobrze mi się z nimi współpracuje. A i cena atrakcyjna, bo wysyłka także jest za darmo, więc nie trzeba dopłacać.
|
|
broszury najtaniej wyjdzie zawsze w internecie.. Aczkolwiek to niebezpieczna opcja zamawiać w ciemno więc przede wszystkim najpier musisz zweryfikować jaką grubość papieru potrzebujesz do drukowanych broszur. Następnie znaleźć drukarnie która taką grubość oferuje, druk 4+4 i dobre komentarze i z głowy :)
|
|
Rozejrzyj się jeszcze w internecie, czy nie będzie lepiej zamówić i poczekać, a zapłacisz mniej. Ja często korzystam z usług firmy Serigraf . Drukują bardzo fajne foldery, całkiem szybko.
|
|
kolejna menda odkopała temat by wkleić g.ówni.any link
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |