Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
mama (sprzeda / odda) mamie |
odsprzedam mleko Enfamil A.R. 1 Osoby zainteresowana prosze o kontakt na e-mail
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: mama (sprzeda / odda) mamie |
przyjme za darmo ubranka, zabawki dla dzieci
|
|
Sprzedam: - huśtawkę Fiko 4w1 - kolor niebieski/czarny - karuzelę na łóżeczko Tiny Love \"Wyspa Marzeń\" - dwa rodzaje kompletów ubranek do chrztu dla chłopca
|
|
śpiworek budleme różowy (70cm) 35zl kombinezon różowy calosciowy 86cm stan bdb 30zl dresy rozowo-siwe dla dziewczynki3-6mies 35zl bluzki na dlugi rekaw 0-2 lata 3zl spodnie 0-2 lata 2-5zl sukienki 2zl adidasy nike 22 20zl stan idealny
|
|
Sprzedam sporo nowych zabawek chłopięcych (idealne na świąteczny prezent) i akcesoria dla niemowlaka. Zapraszam do zajrzenia: http://olx.pl/oferty/uzytkownik/1N8OW/ http://olx.pl/oferty/uzytkownik/1itTz/ Oprócz tego ciuszki na 0-3 lata dla chłopca, pościel, kocyki, pieluszki tetrowe, łóżeczko turystyczne, nosidełko, fotelik do karmienia, stojak i mata do zabawy dla niemowlaka, sporo grzechotek itp. Mój mail: salamee@onet.pl
|
|
http://www.moja-ostroleka.pl/nie-stac-mnie-na-rekawiczki-dla-corki-historia-pani-moniki-i-jej-corek,1418980283,3.html zobaczcie.. to sie nazywa problem :(
|
|
Sprzedam: - huśtawkę Fiko 4w1 - kolor niebieski/czarny - karuzelę na łóżeczko Tiny Love \\\"Wyspa Marzeń\\\" - dwa rodzaje kompletów ubranek do chrztu dla chłopca
|
|
Sprzedam krzeselko do karmienia (rozkładane na stolik i krzeslo) firmy Sun Baby. Kolor bialo-czerwono- czarny.
|
|
Sprzedam ubranko do chrztu dla dziewczynki z bucikami rozm68 na lato cena 30zl. mam tez kolderke specjalna do chrztu na zime biala cena 20zl. Ciuszki dla dziewczynki rozne rozmiary 74-86 i buciki letnie i zimowe.PILNE!!!
|
|
Oddam potrzebującej osobie ubranka dla niemowlaka (od 0 do 18 miesięcy). Głownie bieliznę-body, śpiochy, koszulki, trochę spodenek. Ubranka były używane przez moje dzieci-nie są w idealnym stanie. Niektóre są sprane, zdarzają się plamki-jak to po dzieciach (szczególnie od wieku, w którym zaczęły jeść samodzielnie). Na terenie Łomży rzeczy mogę dowieźć. Zainteresowanych proszę o telefon: 502268116. Odpowiem także na smsy.
|
|
Pilnie sprzedam wozek espiro magic.zapraszam.503333170
|
|
Sprzedam: *Bebilon 2 - 800 g 40 zl (opakowanie nieotwierane) *Wózek dziecięcy firmy HiTreec 3w1 (gondola, spacerówka, nosidełko) stan bardzo dobry. Do wózka dołączone są folia przeciwdeszczowa oraz siatka. Zdjęcia mogę przesłać na e-mail. Kontakt tel. 518769170 lub e-mail ewelinka1604@op.pl
|
|
Mam takze ciuszki i buciki dzieciece rozm 68-80 i kurtke na 92
|
|
Sprzedam fotelik samochodowy maxi cosi pebble kolor różowy. Stan idealny. niedziela7911@onet.pl
|
|
KUpie bebilon !
|
|
Bebilon 1
|
|
Kupię wózek wielofunkcyjny dla dziecka, matę edukacyjną oraz bujaczek. katarzyna8803@gmail.com
|
|
61szt z usa 6-12 msc dziewczynkau
|
|
Sprzedam ubranka dla dziewczynki roz. 50-62.
|
|
Ubranka dla dziewczynki 56-80 cm
|
|
kupie czapke ziomowa dla chlopca 10 mies i kurtke na ok 104cm zimowe,koszullki na krotki dlugi rękaw Baasiaa18@o2.pl
|
|
kurtka zimowa na 104cm dla dziewczynki :) i cala reszta tez dla dziewczynki
|
|
Sprzedam: 1) WÓZEK SPACEROWY GRACO EVO czarno - szary - lekki aluminiowy stelaż, możliwość zamontowania siedziska przodem lub tyłem, oparcie rozkładane do pozycji leżącej, regulowany podnóżek, przednie koła obrotowe z możliwością blokady, tapicerka zdejmowana, łatwo odpinana barierka, system łatwego składania, pojemny kosz na zakupy. Do wózka dołączam: folię przeciwdeszczową i śpiworek na nóżki. Wady: na barierce ślady ząbków - typowe dla tego modelu gdyż barierka obciągnięta pianką, delikatnie wyblaknięty czarny materiał, ryski na stelażu. 2) STELAŻ DO DUŻEJ WANIENKI 3) DREWNIANE ŁÓŻECZKO 120X60 Z SZUFLADĄ I MATERACEM (GRYKA+PIANKA+KOKOS) Do łóżeczka dołączam przewijak, kołdrę + poduszkę, 3 zmainy pościeli, 2 prześcieradła frote, ochraniacz do łóżeczka. 4) DREWNIANE ŁÓŻECZKO dla starszego dziecka, wymiary 160x80, szuflada na kółkach, materac (gryka+pianka+kokos). Łożeczko posiada barierki zabezpieczające. 5) UBRANKO DO CHRZTU ZIMOWE DLA DZIEWCZYNKI rozmiar ok 62 - 68, jedyne takie gdyż zostało uszyte wg własnego projektu. Płaszczyk, czapeczka, buciki, koronkowa sukienka i buciki do sukienki.
|
|
WÓZEK AKTUALNY?
|
|
WITAM:) SPRZEDAŻ ŁOŻECZKA wciąż aktualna? czy łóżeczko ma regulację wysokości- tzn czy można podnosić i obniżać stelarz z materacem? i w jakiej jest cenie?
|
|
Jeśli chodzi o mój wózek to ogłoszenie aktualne, łóżeczko również. Jeśli chodzi o łóżeczko 120x60 to ma ono 3 poziomy regulacji wysokości. Zdjęcia mogę wysłać na maila.
|
|
Witam. mam do sprzednia lezaczek bujaczek 3 w 1 z Fisher Price stan bardzo dobry praktycznie nie uzywany a takze pchacza dla dziecka ktore uczy sie chodzic
|
|
http://olx.pl/oferta/kurtka-zimowa-wojcik-chlopiec-rozm-92-98-CID88-ID7O40X.html
|
|
sprzedam wszystko za niedrogo taniej niż inni
|
|
Sprzedam ubranka po córce, rozmiary od 62 do 116, stan dobry i bardzo dobry.
|
|
wyslij zdjecia ubranek po corce na e-mail tak na 104-110cm z cenami baasiaa18@o2.pl
|
|
Ubranka można obejrzeć, dużo się tego uzbierało...
|
|
prosze na e-mail dane kontaktowe
|
|
http://olx.pl/oferta/sprzedam-pchacza-CID88-ID8Thhh.html
|
|
wiec poprosze zdjecia oraz informacje za jaka cene chce Pani sprzedac przedmioty:) pozdrawiam
|
|
Musli podaj maila
|
|
Ja mam wozek na sprzedaz espiro magic i ubranka dla dziewczynki 68-86 oraz buciki 18-24.zapraszam
|
|
bewi czy wózek dalej aktualny? Jesli tak to prosze o zdj na email i cene ( ewelinka1604@op.pl).
|
|
bewi czy wózek dalej aktualny? Jesli tak to prosze o zdj na email i cene ( ewelinka1604@op.pl).
|
|
polecam piekne ubranka http://allegro.pl/super-komplet-nie-tylko-na-wielka-okazje-3-6-m-i5103055174.html http://allegro.pl/paka-14-ubranek-sliczne-i-wygodne-2-kombinezony-i5103239521.html
|
|
???????????????
|
|
Sprzedam body, spioszki, kaftaniki - 11 szt. bez plam w bardzo dobrym stanie, Czapeczki od 0- 6m. dla chłopca , firmy Gerber , george, nike - 12 szt. i 8 szt. spodenek 0-6 m. wszystkie rzeczy w stanie bardzo dobrym bez plam. Za całość 20 zł. Spodnie jeansowe wójcik, bluza wójcik, bluzeczka calvin klein na 3 latka dla chłopca. Kozaczki i sandałki za grosze i inne. katarzyna8803@gmail.com
|
|
Sprzedam dwie spacerowki dla dziecka, jedna 50 zl, druga ma 3 w 1 za 100zl
|
|
kuchenka wysłałam mejla
|
|
3-12 msc dziewczynka z Usa ubranka szt 60 smerf-3@tlen.pl
|
|
Sprzedam Pampersy 6 - 39 szt
|
|
Sprzedam dwa kartony (156sztuk w jednym) pieluch dada rozmiar 2
|
|
Sprzedam za połowę ceny leżaczek dla dziecka, używany był kilka razy, wygląda jak nowy oraz kombinezon dla dziewczynki rozm. 62, bez nóżek, 2 razy założony.
|
|
Oddam pasek skórzany, pomoc na niegrzeczne dzieci. Troszkę używany.
|
|
sprzedam ubranka dla dziewczynki 56-74cm w pakietach lub pojedyńczo (spodnie leginsy sukienki body pajace czapeczki)wszystko w stanie bardzo dobrym . - karuzelę 3w1 Tiny Love pszczółki - fotelik MAXI COSI PEBBLE różowy - odciągacz pokarmu AVENT Natural
|
|
Sprzedam za nie drogo
|
|
oddam ubrania dla dziewczyni 0-6 mies 2 kartony,za czekolade :)
|
|
Sprzedam lampy sufitowe do pokoju chłopca, jedna w kształcie motoru druga to formuła. http://olx.pl/oferta/lampa-zyrandol-formula-dla-chlopca-CID628-ID97HKJ.html Sprzedam tanio oprawki do okularów również dla chłopca, w idealnym stanie.
|
|
aga128 prześlij mi na maila zdjęcia tych spacerówek edudusia@wp.pl
|
|
sprzedam dziewczęce ubranko do chrztu wiosenne idealne na Wielkanoc śnieżnobiałe płaszczyk spodenki sukieneczka kapelusik buciki rajstopki, 120zł kuipię białe łóżeczko z szufladą.
|
|
Mało używany sprzedam
|
|
Eddudusia porobie foto i wysle, postaram sie zrobic to do soboty gdyz jeden wozek mam u tesciow...
|
|
Hej dziewczyny, ja mam mnóstwo ubranek dla chłopca i dzewczynki w wieku 3-8 lat. Większość z USA, w bardzo dobrym stanie. Nie wysyłam zdjęć na e-mail, gdyż musiałabym je robić trochę czasu. Sprzedam niedrogo, kwestia dogadania. Proszę o kontakt na e-mail wenus_1982@wp.pl. pozdrawiam
|
|
sprzedam kurteczki wiosenne dla dziewczynki 4-5 lat( kolor malinowy roż,z kapturami,jedna na guziki ,druga na zamek), stan bdb ,zdjęcia na maila.
|
|
Może tu ktoś wie coś o tym LinguoKids?
|
|
Sprzedam łóżeczko dziecięce z szufladą i materacem (gryka-pianka-kokos). Wymiar wewnętrzny 120x60, 3 wyjmowane szczebelki, 3 poziomy regulacji wysokości materaca, kolor orzech. Stan bdb. Zdjęcia mogę wysłać na maila.
|
|
sprzedam zużyte pampersy wykruszone, wysuszone oryginalne opakowanie
|
|
Przygarnę rzeczy potrzebne dla dzieci
|
|
No weź se te pampersy są cztery worki umnie za stodołom
|
|
Sprzedam ubranka po synku (USA) 80-86cm buty chlopiec rozm 19. i 24. Dla dziewczynki buty 25-28rom. dziewczynka ubranka 110-116. zainteresowanych zapraszam aisza__18@o2.pl
|
|
Sprzedam ubranko do chrztu dla dziewczynki idealne na Wielkanoc-spodenki sukieneczka płaszczyk 2 czapeczki opaska buciki rajstopki. rozmiar 62 cena 120zł
|
|
Sprzedam ubranka i buty po córce, rozmiary od 68-110, stan dobry i bardzo dobry, dużo firmówek, ceny od 2 zł, pojedyńczo bądź w zestawach. Polecam
|
|
eka a posiadasz może jakąś ładną kurteczkę/płaszczyk w rozmiarze 80 taki na wiosnę na teraz? poproszę zdjęcia na meila vii@o2.pl
|
|
Sprzedam wyprawkę dla noworodka, 22 sztuki ubranek (9 sztuk śpiochów, 6 sztuk body na ramionka, 5 sztuk body na długi rękaw, 2 sztuki spodenek) Można zobaczyc na http://olx.pl/oferta/wyprawka-dla-noworodka-ubranka-56-CID88-ID9VVVl.html?action=show&id=147036617&utm_source=serviceletterManageAd&utm_medium=email&utm_campaign=diplayLink#xtor=EREC-55-[id1]-20150428-[diplayLink]-19931541@1-20150428122322
|
|
Posiadam na sprzedaz zestaw ciuszkow dal dziewczynki 98-104 zara,hm,F&F cena 20 zl ola
|
|
Sprzedam buciki dla chlopca sandalki 2 pary rozmiar 25 i 26 ola
|
|
|
Sprzedam 4 sztuki nowych koszulek bialych na ramiaczka dla chlopca na 1,5-2 latka cena 2 zl sztuka ola
|
|
Witam Mam do sprzedania chodzik, lezaczek, jumer-skoczek i łużeczko turystyczne. zainteresowanych zapraszam na maila grabowskae89@vp.pl
|
|
Sprzedam ubranka dla chłopca 0-6 m - 18 szt. Bez plam, dziur itd w stanie idealnym: bluzki, spodenki, bezrekawniki, kurteczki. 30 zł Kupię przewijak
|
|
sprzedam wózek 2w1 zino travel system. Cena 350zł
|
|
Posiadam na sprzedaz ubranka dla dziewczynki rozmiary 86-104,nowa bielizne za polowe ceny dla chlopca,buciki dla chlopca i adidaski dla dziewczynki. ola
|
|
Witam, karuzela aktualna jeszcze, mozna zdjecie jakies i jaka cena. Ona82
|
|
Sprzedam wyprawkę dla noworodka - dziewczynki.
|
|
Sprzedam buciki dla dziewczynki nike adidaski ola
|
|
rozmiar 26 ola
|
|
widzę, że pełno jest sprzedam...., ja mam troszkę zabawek, maskotki,różową hulajnogę, gry/kompletne:-), jeśli jest ktoś NAPRAWĘ potrzebujący to z chęcią oddam
|
|
a wózek spacerówkę można tu sprzedać?
|
|
Zestaw zabawek firm :fisher price,Vtech,chicco zdiecia moge wyslac na e-mail ola
|
|
Kupię mleko Bebilon Pepti 2 .
|
|
Ja chętnie kupie drewniany domek dla lalek. Musi mieć najmniej 60cm wysokości.
|
|
witam a może któraś z mam ma na sprzedaż skoczka??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |