Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dermatolog Łomża |
Witam. Poszukuję, najlepiej w Łomży, dobrego dermatologa ogarniającego łuszczycę u osób dorosłych. Jeśli znacie kogoś ekstra gdzieś poza naszym miastem, np. w Ostrołęce, czy B-stoku, to też poproszę o informację. Raczej prywatnie, bo osobie zależy na czasie. Jak zawsze - z góry dziękuję wszystkim normalnym userom :) Piszę poprawnie po polsku.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dermatolog Łomża |
Andrzej Klepacki, przyjeżdża w soboty z Białegostoku, przyjmuje na Małachowskiego. http://www.doktorklepacki.pl/kontakt.html rejestracja telefoniczna. Mnie przyjął szybko, tj. jak zadzwoniłam w piątek, to w następną sobotę (za tydzień) już miałam wizytę.
|
|
Mojej siostry mąż zmaga się z łuszczycą od wielu lat,aktualnie leczy się w przychodni Promedpol na Wojska Polskiego.
|
|
A w promedpolu jak mozna wiedziec do ktorego lekarza najlepiej sie zapisac dziekuje
|
|
Łomżyńskim dermatologom nie powierzył bym leczenia nawet kota czy psa. Szkoda zwierząt. Szczególnie tym ze szpitala. Ci, którzy się tam \"leczyli\" (takiego słowa można użyć jedynie w cudzysłowie bo to raczej przypomina cyrk Monthy Pythona a nie leczenie) wiedzą o co chodzi. A do tego \"przyjmuje\" co dzień 3 dermatologów, przed gabinetami pusto a zapisać trzeba się na 2 tygodnie przed wizytą. W międzyczasie, tzw lekarki siedzą w tych swoich gabinetach, patrzą w okna, pół służbowego czasu zmarnują na rozmowy przez komórki, wypełniają jakieś papiery (może wcale nie służbowe a np lekcje za dzieci odrabiają), chodzą w tę i z powrotem, przyjmą jednego pacjenta i .....godzina przerwy. I co najdziwniejsze, nawet jakbyś stanął w kolejce o 4 rano i zapisał się na miesiąc wcześniej i tak nigdy nie dostaniesz numerka z pierwszej dziesiątki. Czyli tych 10 niby- pacjentów to prawdopodobnie fikcja i oszustwo. Są lekarze, których praca jest ciężka i odpowiedzialna i, na pewno, nie każdy do niej się nadaje. Ale praca dermatologa w Łomży bardziej przypomina pracę weterynarza. Oba zawody są tak samo \"odpowiedzialne\". Tacy \"lekarze\" myślą, że jak wykręci jakiś zwierzak to będzie.... tylko zwierzak. Mam wrażenie, że podobnie myślą łomżyńscy dermatolodzy. Zamiast przyznać, że nie wiedzą, zlecić jakieś dodatkowe badania, poczytać mądrych książek, to na swoje niedouczenie mają uniwersalną diagnozę: atopowe zapalenie mieszków włosowych lub coś podobnego. Zastrzegam, że nie mam na myśli wszystkich dermatologów i weterynarzy.
|
|
Promedpol, polecam dr Jakimiszyna
|
|
Niewiem u jakiego doktora, ale będę dziś u siostry to dopytam i potem dam znać:)
|
|
Siostry mąż leczy łuszczycę u Doktora Marka Niczyporuka.
|
|
Polecam dr Wrońskiego z Białegostoku, ul. Nowy Świat, konkretny i rzeczowy, zapłacisz, ale będziesz wiedziała za co. namiar znajdziesz w google. Życzę powodzenia.
|
|
ja też polecam dr Klepackiego "I see humans but no humanity." Banksy
|
|
Dr Klepacki!!! Jest dobrze! :)
|
|
Jeszcze raz bardzo dziekuję za te informacje. Pozdrawiam. Piszę poprawnie po polsku.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |