Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zniszczone drzewka na Zawadzkiej |
Proponuję zainstalowanie monitoringu nakierowanego na park przy Zawadzkiej, a po namierzeniu sprawców należy kazać im: 1. Zakupić 13 drzewek 7-letnich 2. Osobiscie je posadzić 3. Codziennie podlewać 4. Zapłacić dodatkową grzywnę 5. Upublicznić wizerunek 6. Jeśli nieletni - zobowiązać rodziców do sprawienia im porządnego lania surowym pasem. Kore
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zniszczone drzewka na Zawadzkiej |
Na takich chuliganów... ale nie tylko takich, DYBY i CHŁOSTĘ bym przywrócił. Chłosta publiczna! PRAWYCH interesuje Prawda. „Tylko Prawda jest ciekawa”. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Polska rządna i gospodarna, bogobojna i sprawiedliwa PROGRAMEM Polskiego Narodu! ........ JKK
|
|
Kmicic - tyś mi społeczny sprzymierzeniec, ale polityczny adwersarz ...
|
|
a moze wyreczyli mpgkim i sm w niszczeniu drzew ? nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Macie problem teraz że hej musicie sobie go hehe przedyskutować itd.
|
|
bo to jest problem.
|
|
Gdzie jest park przy Zawadzkiej??
|
|
no tak, dla Ciebie park to od razu 30 letnie drzewa :)
|
|
Oj zaraz 30 letnie :) Mnie przy Zawadzkiej bardziej wkurza cyrk, który przyjeżdża w nocy i rozkłada się zakłucając ciszę nocną. Ciekawa jestem skąd te cyrki pozwolenia na rozstawianie się w takim miejscu biorą ??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |