Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
przyciemnianie szyb |
szukam osoby która zajmuję się przyciemnianiem szyb chodzi mi oczywiscie w dobrej cenie czekam na informację pozdrawiam jesli można podajcie numet telefonu rogal
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: przyciemnianie szyb |
514914907 p.Czarek
|
|
ten czarej jest drogi 450zl chciał rogal
|
|
ten czarek jest drogi 450zl chciał rogal
|
|
Masakra ...
|
|
Zadzwoń i zapytaj wł. EVELIN na Legionów 602609726,lub w Ostrołęce 029 7603290,lub Wykowskiego 668432244. Nie możesz jednoznacznie powiedzieć że jest drogi p.Czarek bo cena zależy i od tego jaką folią i jakie to auto (inna cena będzie dla Sieicento a inna dla Audi A4).Podzwoń i popytaj.Słyszałem że w ...ęce najtaniej.
|
|
Trans... to ty żyjesz? Myślałem że debilizm cię unicestwił? Widzę że ten przeszczep mózgu pawiana się powiódł i dobrze ci służy.Ale rozum ten sam.
|
|
Poszukaj oryginalnie zaciemnionych szyb do swojego modelu auta(jest tego od metra)wiadomo cena około 40% większa i trochę trzeba poszukać.Jakość jest nie porównywalna ! sam się o tym przekonałem,te oklejane to kiszka ale zrobisz jak uważasz pozdrawiam.
|
|
oki spoko za wiadomosc ja miałem omege do obklejenia w sedanie rogal
|
|
Przyciemniałem u Wykowskiego na ul Przemysłowej. Niedrogo i profesjonalnie, polecam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |