piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dietetyk siłownia

Poszukuję kogoś kto będzie w stanie zaplanować mi dietę na siłownię. Szukam osoby która zna się na rzeczy i będzie potrafiła ta zrobić dobrze.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dietetyk siłownia

Popatrz trenerów personalnych w internecie jak cos to dieta i trening oraz analiza postępów jest w cenie.

jest też coś takiego jak dietetyk online. Ostatnio znalazłam coś takiego jak szybko schudnąć I tam są ludzie którzy cię poprowadzą. Ułożą dietę, ćwiczenia i przedstawią suplementy które na prawdę działają.

podaj e-mail

Napisz do Czarnego Furiata jego profil znajdziesz na fejsie tam jest email do niego

właśnie . Polecam czarnego furiata . Bierze 100zł za cały cykl czyli 12 tyg . a naprawdę cudne efekty . wysyłam link na fb tak zobaczysz zdjęcia metamorfoz
. https://www.facebook.com/czarnyakafuriat/photos_stream

:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org