wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Policyjny pościg z tragicznym skutkiem

Tragicznie zakończył się nocny pościg niemieckiej policji za przemytnikami ludzi. Jak podała policja w Brandenburgii, samochód przemytników w okolicach miejscowości Kablow wpadł w poślizg i uderzył w drzewo - zginęło 6 osób.

Po tym jak podejrzany pojazd kilkakrotnie uniknął policyjnej kontroli, w pościg za nim ruszyły wozy służb regionalnych i federalnych. Po pewnym czasie samochód wypadł z drogi i wpadł na drzewo. 3 osoby zginęły na miejscu, 3 kolejne tuż po przywiezieniu do szpitala.

Policji udało się ustalić tożsamość tylko 2 ofiar wypadku - obywateli Czech i Wietnamu. Pozostali pasażerowie samochodu to prawdopodobnie również Wietnamczycy. (js)

źródło:www.wp.pl

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Policyjny pościg z tragicznym skutkiem

No i co przeciwnicy zastrzelenia motocyklisty? Widzicie jak tam pracuje policja? Zginęło 6 osób na własną prośbę, ponieważ nie zatrzymali się do kontroli, a u nas, że nie mają radiowozów,śmigłowców i wielu innych rzeczy, to nie znaczy, że można bezkarnie uciekać i myśleć,że się nic nie stanie....

Policja klamie... To nie samochod uderzyl w drzewo, tylko drzewo w samochod. Chyba nie musze dodawac, ze przez Policje... trzeba bylo pilnowac tych co drzewa sadza :P

Dran: do twojej wiadomości, Tylko w Polsce rosną drzewa przy drogach, na zachodzie, nie ma takich widoków bo : sa autostrady, lub nikt nie sadzi ze względów bezpieczeństwa właśnie w w/w przypadku widocznie jakąs pipiduwką przy lecie lub ostro musial leciec

No to dobrze mowie! Wina Policji ze ich nie upilnowali... pozniej jakies drzewa ludziom na droge wyskakuja i zagrozenie zycia stwarzaja... zaraza...

Mieczkoś czy ty potrafisz uszanowac czyjas smierc?? wstydz sie, a pomyslec ze twoi rodzice to tacy madzry ludzie, ehh

Nie no jasne jeszcze pewnie mam wzdychać nad Hitlerem,Stalinem itp....
P.S a skad Ty znasz moich rodziców!?

Aaa tak na marginesie to ja nie chce nikogo z grobu podnosić ;) Wyluzuj...

jestes pajac i tyle a rodzicow znam dobrze

gdyby poczytali twoje posty to nie byli by z ciebie dumni na 100%

Widocznie mam jakieś inne geny ;) Może w dziadków... a My sie znamy ??

W dziadkow to by byly raczej podobne ;) Jak masz inne, to moze sie rozejrzyj po sasiadach? ;)

Mieczkoś . Co chciales udowodnic tym postem bo wlasciwie to nie wiem?
Chciales pokazac ze zawod ktory tak ci sie podoba jest taki fajny ? Ja nie wiem o co ci chodzi .

Myślę że to ciekawszy temat od tego "po ile masło" bądź ciągłe użalania nad Łksem... ale jeśli Ci sie nie podoba to nie bierz udziału w dyskusji.Przymusu nie ma!

MIECZKOS IDIOTRO CO TY PISZESZ ze zginelo 6 osob na wlasne zyczenie?? przeciez kierowca byl jeden i to tylko i wylacznie jego wina ...

chłopak sie ***** napalil ze zostanie psem tak mu sie podoba a pozniej pojdzie i bedzie niezadowolony i razem z kolegami beda starjkowac bo to male zarobki bo praca niebezpieczna

No bo taka jest prawda Ja !!

A Ty Cycq DEBILU naucz się czytać!! Te 6 osób zginęło w trakcie POŚCIGU PRZEZ NIEMIECKĄ POLICJĘ!! Taka sama sytuacja jak u nas z motocyklistą!!Tak naskoczyliście na tego policjanta że chciałem Wam dać przykład z Niemiec...

prawo jest po to aby je stosowac. policjant zatrzymywal gowniarza?-tak,a więc dlaczego się nie zatrzymal?poniosl smierc na wlasne życzenie!chcemy większej skutecznosci pracy Policji - ale jak dochodzi do sytuacji ekstremalnych to wszyscy umywamy ręce jak Pilat!!!!!!!Ustawa o Policji?-jest to ustawa jak dobrze i skutecznie zastrzelic policjanta.Policja jest utrzymywana z budżetu a więc z naszych podatkow i wymagamy od niej skutecznosciiiiiiii a w tym konkretnym przypadku , policjant wykonywal swoje zadanie zgodnie z USTAWĄ!!!!!!!!

bagrmosen

po....!!!

ja... ponad polowa ludzi w tym kraju ma zarobki znacznie mniejsze zarobki i to za prace znacznie ciezsza. a policjant np w takiej Łomży to co on robi?? hehe żałosne! nie wspomne o jakis tam bzdurnych dodatkach mieszkaniowych, remontowych itp. Ale zawsze takim zle!

Łomzaaaa więc czemu nie pójdziesz do Policji ?? Przecież byłyby Ci tak dobrze... Teraz jest konkursowy system naboru możesz spróbowa swoich sił i będziesz żył jak Pan...

hwdp

Jack Daniels rulezzzzzzz

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org