poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pracodawcy budowlani oszuści

Słuchajcie uważajcie na pracodawców prowadzących budowy a w szczególności na jednego który prowadzi prace budowlane przy ulicy Szmaragdowej ma na imie Kamil numer telefonu do niego to jest 690669517.Jest to pracodawca oszust przyjmuje ludzi a potem cięrzko o wypłate.Ustala iż będzie płacił co dwa tygodnie jednak nie wypłaca i albo zwalnia albo cyka po pare groszy.Miał swoją brygade w Angli i ludzie odeszli od niego ponieważ oszukał ich,nie dajcie się omanić i nie róbcie głupoty zatrudniając się u niego to moja rada bo pisze to na swoim przykładzie .

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pracodawcy budowlani oszuści

To trzeba sobie znaleźć inną pracę, tak radził ostatnio Bronisław-urzędujący jeszcze prezydent- spacerując PO ulicach i żebrząc o głosy wyborców, POdpowiadała mu w tym jego osobista SUFLERKA. To tak dla przyPomnienia.

Właśnie bronek powiedzial idz do innej pracy he he. Bronek sie nie martwi bo zyje w luksusie mieszka w paląc zyje z naszych podatków ale tylko do konca maja 😁

Masakra ...

Witam budowlanców nie wiem czy zauważyliscie ze panuje jakaś zmowa w tym sektorze pracy w Łożmy odnośnie płacy stawka dla pomocnika to 8 zl dla fachowca 10 -12 zl umowa zlecenie ewentualnie umowa o prace ale na umowie najniższa krajowa zrobili z Polaków dziadów europy

Choćbym ciemną doliną kroczył zła się nie ulęknę

Wiedzą, że nie ma pracy i wykorzystują ludzi.Zdają sobie sprawę, że ktoś kto ma rodzinę i żadnego dochodu będzie zmuszony podjąć jakąkolwiek pracę, często nie proporcjonalną do swojego wykształcenia....Ostatnio doznałam szoku jak znajoma powiedziała mi, że jej córce zaproponowano pracę od piątku do soboty po 8 godzin dziennie i 2 niedziele w mcu za 1000 zł mcznie wychodziło coś 4 z kawałkiem na godzinę...To zwykłe sku.wysyństwo już tak wykorzystywać ludzi.

poprostu wpisujcie nazwy tych firm i opisujcie sytuacje oni sie tego boja jak ognia ostatnio syn mojego znajomego mial isc do hurtowni Negrsko pierwszy dzien do pracy ale jak poczytal opinie i o tej firmie to nawet nie bylo sensu sprobowac i samemu sie przekonywac bo czesto ludzie tak robia

Choćbym ciemną doliną kroczył zła się nie ulęknę

A w czy problem połamać takiej pale nogi

Podaj na forum i gdzie tylko możesz nazwę i adres tej firmy.

Pewnie jest to pseudo firma ale jak tam pracowałeś i masz zastrzeżenia pogadaj z gościem jak będzie miał problemy z wypłatą to proponuję zgłoszenie w PIp i do sądu pracy to nic niekosztuje ale gamoń się ogarnie powodzenia

Właśnie trzeba tępić jak stonkę te metody wykorzystywania ludzi żeby nie czuli się bezkarni.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org