piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy w Łomży ktoś wykonuje hafty?

Nie wiecie, czy w Łomży lub okolicach działa jakaś hafciarnia, a może ktoś indywidualnie wykonuje hafty? Poszukuję takiej osoby do współpracy, szczegóły przez wiadomość prywatną.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy w Łomży ktoś wykonuje hafty?

Pod SEZAMEM bumy.

W Łomży na Ks.Anny tel 604370743

Zapraszam do współpracy 509-490-052

Nie lepiej ci będzie, jak zapytasz o współpracę profesjonalną hafciarnię? Tu masz linka do takiej internetowej: http://www.haftyindywidualne.pl/hafciarnia.html
Myślę, że to ci lepiej wyjdzie, bo jak chciałbyś współpracować z kimś, kto robi takie rzeczy ręcznie, to biznes mógłby się okazać nieopłacalny, a tak nie wyjdzie cię to drogo.
Jakość też oferują bardzo dobrą, więc o to nie musisz się martwić. Wiem, bo kupowałam u nich bluzki.

Praw­dzi­wa miłość nie wyczer­pu­je się nig­dy. Im więcej da­jesz, tym więcej ci jej zostaje.

Prawdziwe pozycjonowanie nie zna litości. Wykonywane przez idiotów dla idiotów...

Lenna

To zależy kto czego szuka ? Autor tematu nie określił o jaki haft mu chodzi. Są różne rodzaje haftu : maszynowy płaski, ażurowy z dziurkami, rękodzieło (ręczny). W domu nikt nie trzyma drogiej maszyny dla użytku własnego. Więc tu chodzi o haft ręczny może (riszelie ). Ostatnio jest zapotrzebowanie na gwiazdki do pogonów. tego maszyną nie zrobisz . Sprzęt jest bardzo drogi nawet ten najtańszy , nie mówię tu o starych złomach. Nie wiem ile jest w Łomży takich maszyn . Podejrzewam ,że chodzi tu o pośrednictwo.

Chodzi tu o POZYCJONOWANIE! Mniejsza o sens wypowiedzi...

nawiążę współpracę 723739987

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org