Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy w Łomży ktoś wykonuje hafty? |
Nie wiecie, czy w Łomży lub okolicach działa jakaś hafciarnia, a może ktoś indywidualnie wykonuje hafty? Poszukuję takiej osoby do współpracy, szczegóły przez wiadomość prywatną.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy w Łomży ktoś wykonuje hafty? |
Pod SEZAMEM bumy.
|
|
W Łomży na Ks.Anny tel 604370743
|
|
Zapraszam do współpracy 509-490-052
|
|
Nie lepiej ci będzie, jak zapytasz o współpracę profesjonalną hafciarnię? Tu masz linka do takiej internetowej: http://www.haftyindywidualne.pl/hafciarnia.html Myślę, że to ci lepiej wyjdzie, bo jak chciałbyś współpracować z kimś, kto robi takie rzeczy ręcznie, to biznes mógłby się okazać nieopłacalny, a tak nie wyjdzie cię to drogo. Jakość też oferują bardzo dobrą, więc o to nie musisz się martwić. Wiem, bo kupowałam u nich bluzki. Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje.
|
|
Prawdziwe pozycjonowanie nie zna litości. Wykonywane przez idiotów dla idiotów...
|
|
Lenna To zależy kto czego szuka ? Autor tematu nie określił o jaki haft mu chodzi. Są różne rodzaje haftu : maszynowy płaski, ażurowy z dziurkami, rękodzieło (ręczny). W domu nikt nie trzyma drogiej maszyny dla użytku własnego. Więc tu chodzi o haft ręczny może (riszelie ). Ostatnio jest zapotrzebowanie na gwiazdki do pogonów. tego maszyną nie zrobisz . Sprzęt jest bardzo drogi nawet ten najtańszy , nie mówię tu o starych złomach. Nie wiem ile jest w Łomży takich maszyn . Podejrzewam ,że chodzi tu o pośrednictwo.
|
|
Chodzi tu o POZYCJONOWANIE! Mniejsza o sens wypowiedzi...
|
|
nawiążę współpracę 723739987
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |