Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
szukam dobrego i rzetelnego pracodawcy |
Witam. Szukam pracy w charakterze kierowcy. Lejce na ciezarowe z przyczepaami hds 4 lata doświadczenia.czekam na propozycje TURBO
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: szukam dobrego i rzetelnego pracodawcy |
już cię mam ! właśnie na takiego już bezskutecznie czekałem od dłuższego czasu, gościu z twoimi kwalifikacjami - rodzynek na rynku czekaj, na propozycje , posypią się jak zgniłe ulęgałki
|
|
A on ciągle czeka na propozycje .....
|
|
Turbodymoman zawstydził pracodawców - zatrudnił sam siebie na półtora etatu :P
|
|
potencjalni pracodawcy walą drzwiami i oknami
|
|
chcesz miec prace od zaraz odezwij sie do mnie na maila pawelek2009@gazeta.pl i zostaw odrazu swój numer oddzwonie rogal
|
|
Pracodawcy to chca takich żeby robili za 8 zl. Itp.
|
|
Sprzedam Ci świecę pomocną w tych poszukiwaniach. Masz dobre kwalifikacje tyle że tych rzetelnych pracodawców to ze świecą szukać.Masakra na rynku!-cyt. deb.il Transponder.
|
|
Można jeszcze i w Łomży znależć rzetelnego pracodawcę, siostry mąż jeździ na trasach międzynarodowych, fakt faktem mało w domu bywa, ale pieniądze jak na nasze warunki zarabia przyzwoite, czyli jak mawiają coś za coś.
|
|
A te nasze warunki to w czym się przelicza i jak się oblicza ? :)
|
|
Maruda znasz chyba realia łomżyńskich zarobków?:)Zazwyczaj umowy śmieciowe, najniższa krajowa, albo na czarno..Powiem tak w przeciągu półtora roku z jego pensji postawili dom, zostało im wyszykować środek i zrobili to bez żadnego kredytu.
|
|
Hahahahaaaa chyba domek na działce, kierowca międzynarodowy w dobrej firmie to max 8000zł.
|
|
Belfer ja nie muszę nic nikomu udowadniać w co Ty wierzysz to mnie mało interesuje, w firmie której pracuje kierowcy na pensję nie narzekają...Działkę mieli swoją a budowa domu bez zrobienia środków to nie dom gotowy do zamieszkania.Z wypłatą prawie zgadłeś i policz sobie jeśli potrafisz 1,5 roku to jest 18 mcy, cała wypłata jego szła na budowę, bo mogli sobie na to pozwolić...
|
|
Mój braciak za kurs na Litwę dostaje 2,5 tyś. Stażu ma jakieś 9 lat
|
|
Nie mówcie gdzie dobre zarobki bo turbodymoman tam się zatrudni i zamknie zajebistą firmę. jak piekarnie gdzie pracował.
|
|
|
|
Jeden numer: 603 069 316 Drugi numer: 602 519 419 Obaj szukają kierowców
|
|
długoooooooooooooo będziesz szukał ! a i tak przy pierwszej wypłacie oskarży cię o kradzież paliwa ! życzę powodzenia.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |