poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PARADA OSZUSTÓW

Proponuję tu umieszczać osoby które nas oszukały naciągaczy ku przestrodze dla innych.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PARADA OSZUSTÓW

szalejesz ....

Eeeeeeeeee dlaczego? Może warto przestrzec innych przed nieuczciwoscia firm czy innych osób mających nieuczciwe zamiary wobec normalnych przeciętnych uczciwych ludzi. Nie uważasz?????

Zgłaszam pierwszą osobę :)

mnie oszukał Kukiz z Korwinem, niby tacy antysystemowi a już się pod stołem układali jak tu do władzy się dorwać ,

Kaczor !!!
... \"Jak Lech zostanie Prezydentem, to ja nie będę Premierem \"

A co powiecie o firmie AUTOMIX???????

he, he

współczuję... ten Tusk musi się Wam po nocy śnić i pewnie się moczycie z wrażenia...

jakim trzeba być idiotą, żeby nie być politykiem .... a tak się polityką jarać ?!

Ot choćby z aktualnie pierwszej strony najnowszych odpowiedzi: Armara, kasja, Janek33, mogą być też takie legendy jak Etno czy Donatpe.
Osobiście nie daję się oszukać, ale skoro ciągle coś wklejają, to widocznie ciągle zdarzają się uczciwe, aczkolwiek naiwne jednostki.
A ADMIN ma jak zwykle wyje****... Ehh...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org