Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy jest gdzieś ktoś taki w pobliżu? |
Chciałem zapytać, czy ktoś z Was nie wiem lub nie zna przypadkiem jakiejś firmy lub osoby, która zajmuje się wyrobem różnych rzeczy na kształt z plastiku, czy też żywicy itp w Łomży lub najbliższych okolicach? Chodzi mi tutaj o wyrób pewnych części do samochodu typu progi lub dokładki. Z góry dzięki za odpowiedzi.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy jest gdzieś ktoś taki w pobliżu? |
gdzies w Rutkach chłopaczek robi
|
|
Z góry dzięki za odpowiedzi Nie ma za co.
|
|
W Smolnikach koło Stawisk (25 km od Łomży kier. Grajewo) jest firma KOJA, robią tam min. nowoczesne dachy z żywicy do kabin ciągników rolniczych, podobno potrafią zrobić prawie wsystko z tworzywa. Szkoda darmo jechać najpierw przekręć 086 4742603, możesz też zajrzeć na www.koja.com.pl
|
|
Dran, ależ Ty dowciapny :P -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Sie wie ;)
|
|
Można zapytać na przystani /przepraszam, tam gdzie kiedys była przystań/ w warsztacie w którym naprawiają łodzie.
|
|
kacz twoj post przypomnial mi taki kawal otwiera synek list od ojca, synek na koloniach jest, czyta ten list i czyta a na koncu ojciec napisal WLOZYLBYM SYNKU TAK JAK PROSILES TE 50 ZL ALE JUZ ZAKLEILEM KOPERTE ;)))))))))))))
|
|
To było dobre :) -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Ja: masz jakiś konkretny namiar na tego gościa, bo już raz słyszałem o nim, ale nie mam kontaktu i nawet nie wiem kogo szukać. Jutro zadzwonię do firmy i podjadę do "przystani".
|
|
Na Nowogrodzkiej i w Budach czarnockich tam wyrabiają łódzie z żywicy i mogą zrobić ( kiedyś robili elementy do tuningów)
|
|
a konkretnie gdzioe na nowogrodzkiej ?
|
|
Mieli tam zakład co ruch za barakami. te baraki koło komendy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |