poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Komis samochodowy M.L.

Co wiecie na temat działalności Marcina L.? Wiadomo że siedział za przekręty że handluje samymi ruchami i robi ludzi w wała. Chce dotrzeć do wszystkich poszkodowanych przez tego człowieka ponieważ zbieram dowody żeby wsadzić go za kratki za numery jakie odpala, potrzebuję wszystkich którzy zostali w jakikolwiek sposób wykorzystania przez tego parszywca. Mój e-mail orci-di-luna74@gazeta.pl.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Komis samochodowy M.L

Facet zmienia co chwila miejsce obecnie ma plac koło hotelu Fanom na wylocie na Ostrołeke skacze po różnych miejscach ciężko go namierzyć. Jak już ktoś kupi auto to na drugi dzień nie może się dodzwonić i na placu zazwyczaj nie ma nikogo i trwa to czasem kilka dni. Przestrzegam teatrze zakupem aut albo sprawdzanie i kontaktuje się z właścicielami widniejacymi na umowach bo niektóre umowy są trafne dane są nieaktualne i możecie mieć problemy z rejestracją pojazdu.

Ale że co?Sprzedaje bez wiedzy właścicieli czy co?

W umowach bywają nieaktualne dane.

No proszę wystarczy założyć wątek a L. już wydawania i się są....pod siebie..... Mam nadzieję że nie sprzeda już żadnego auta przynajmniej w Łomży

Nie mam nic wspólnego z tym człowiekiem,ale mogę podpowiedzieć tylko-że możesz zgłosić sprawę na Policji,powiedziec to samo co napisałeś na forum i zainteresują się delikwentem

Ta sprawa jest już zgłoszona.......... Ja czekam aż facet wywiąźe się z tego co ma wobec mnie a czego nie dopełnił myśli że uda mu się migac to niezły naciągacz myśli że jak co kilka miesięcy zmieni miejsce komisu to go nie znajdą? Ma zarejestrowany komis samochodowy na adres mieszkania własnej matki na Żeromskiego a te swoje truchła stawia w innych miejscach wydaje mu się że uniknie wszystkiego..... Chłop nie dość że po kryminały to jeszcze gra cwaniaka z marnym efektem

vectra74 - w jakim murzyńskim narzeczu piszesz? Bardzo trudno to zrozumieć.

Ale ten oszust za to rozumie....... Bo wiem że czyta albo czyta ktoś z jego kumpli

Masakra ...

Myślę że czas powiadomić panów z PG napisać pismo do Usunięcia może też do Izby Handlowej niech gościa trzepią wystarczy im wskazać na co zwrócić uwagę, myślę że pan L na autach już w Łomży nie zarobi.

A który komis (handlarz) w Łomży jest uczciwy? wskażcie jednego a piwo postawię :)

każdy ma auta 100 % bezwypadkowe, bez wkładu itd. szukałem teraz auta zastępczego do 7000 zł to jedno auto na całą Łomżę tylko :)

:) :)

to imię i nazwisko co podałeś publicznie to nazwa firmy, że tak nim legalnie operujesz na forum?
Rozumiem że kupiłeś samochód i nie zrobiłeś badania technicznego. Podpisałeś umowę i jej nie czytałeś?
Dlaczego tej sprawy nie rozstrzygasz w sądzie?
W tej chwili sam łamiesz prawo

vectra74 pier..l się frajer jestes i tyle. Buja sie cioto

a któregoś dnia nocą, przyjdą i drzwi wyłomocą....zapłaczesz jak bóbr......prostaku.....

Oj widać obsrał się człowiek opisany w wątku.

DO BOSSS \\\"każdy ma auta 100 % bezwypadkowe, bez wkładu itd. szukałem teraz auta zastępczego do 7000 zł to jedno auto na całą Łomżę tylko :)\\\". Szukasz auta bezwypadkowego, bez wkladu za 7tys ? haha moze jeszcze laske do tego...Za taka cene wiadomo, ze bedzie złom. Po pierwsze czujnik lakieru sie ma ze soba i sie bada...jesli auto ma polozony drugi lakier to normalka...jakas parkingowa obciera bo przeciez to auto UZYWANE !!!. Trzeba byc skonczonym idiota zeby kupic auto po ostrym dzwonie i nie poznac sie po szparach miedzy elementami oraz wiadrach szpachli. Jesli szukasz auta idealnego na ktorym nie siedziala mucha to gon do salonu z tymi 7tys to moze chociaz kolpaki kupisz. To, ze jeden czlowiek zajmujacy sie handlem oszukuje nie znaczy, ze drugi tez to robi. Jak stoja 3 laski pod barem i jedna przelecisz w toalecie to znaczy, ze dwie ktore zostaly pod barem tez sa szmatami bo z nia rozmawialy ? Pomysl czlowieku zanim kogos ocenisz

Autor: wc (---.113.introlan.pl)
Data: 05-05-15 20:26

to imię i nazwisko co podałeś publicznie to nazwa firmy, że tak nim legalnie operujesz na forum?

Zgadłeś, jego dane są publicznie dostępne w CEIDG :)

Re: Komis samochodowy M.L.

Jego dane są ogólnodostępne więc nikt tu nie łamie prawa. A co do twoich strachow L. to nie robi to na mnie wrażenia ty już pokazałeś swoją odwagę nawet nie przyjechałeś na ten swój pseudo komis koło Fadomu jak byłam tylko szczekać potrafisz.

http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=445399&t=445399 tutaj też można poczytać o sławnej firmie Automix

COBRA nie masz pojęcia o kupnie auta i zapewne ganiasz cieniasem zagazowanym, bo na benzynkę nie stać buahahaha

:) :)

w salonach na nówkach nie oszukują

Do bossa

Niech każdy jeździ tym na co go stać, bo obciach to starego mesiem pomykać, i udawać że sam za własną kasę kupiłeś!.

Chodzi o kumpla Dina lichoma?

Mam do sprzedania 2 auta i nie jestem handlarzem. Praktycznie brak kupujących, tylko same cwaniaki co za pol ceny chcieli by wyrwać.auta są w dobrym stanie, zainteresowani, proszę dzwonić 504 80 63 87, handlarzom dziękuję

onaion

A co tam masz?

Piszę poprawnie po polsku.

BMW seria 3, benzyna, 2004 rok, cena 14000 zł i zafire, diesel 2001 rok

onaion

http://www.ogloszenia.moja-ostroleka.pl/bmw-2004-tanio-auto-ze-sportowym-charakterem,1183282.html

onaion

http://www.ogloszenia.moja-ostroleka.pl/sprzedam-opel-zafira-2001-2002,1183298.html gdzie mogę jeszcze dodać ogłoszenia??

onaion

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org