Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
promocje na otwarcie |
Jakie są wasze ulubione promocje w klubach/barach? Co chcielibyście zobaczyć lub spróbować gdyby w mieście otwierałaby się nowy bar/restauracja ?? Drinki, piwo,przekąski?? Muzyka na żywo czy może jeszcze coś innego??co was by skusiło żeby odwiedzić len lokal ponownie??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: promocje na otwarcie |
Ja na otwarcie jakiegokolwiek lokalu chciałbym zobaczyć Transpondera jak wywija przy rurce w stringach od swojej babci która zrobiła mu je na drutach w długi zimowy wieczór.
|
|
zawsze jakiś pomysł
|
|
Siwy już cię lubię lepiej bym tego nie ujęła. Może być jeden problem co jeśli Transponder to tłusty obleśny rudy typ?
|
|
To wtedy wystapi rudy SMALCENEGER
|
|
Adminko - weź się za to forum, zrób wreszcie porządek, a nie o kluby się wypytujesz...
|
|
No cóż ja pytam się o to na co jest potrzeba doinformowania się :) Ale niestety nie wszyscy podchodzą do tematu profesjonalnie ... A wydaje mi się że lepiej jest zrobić coś fajnego żeby wam się podobało i żeby w końcu w ŁOMŻY zaczęło się coś dziać ;p Tak więc może ktoś jeszcze chciał by dodać coś od siebie??
|
|
.
|
|
zależy od tego do jakiej grupy wiekowej chcesz trafić z tym klubem. Jedź do podobnego klubu w Białym czy wawie a się dowiesz co przyciąga ludzi
|
|
jak będzie wszystko za półdarmo , to i tak na Łomżę będzie za drogo , nie zadawaj głupich pytań - pełny wypas, najlepiej nażreć i napoić się za darmo a i tak ci dopę obrobią w recenzjach
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |