Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szukam koleżanek :-) |
Witam.Czy są w Łomży kobietki w ciąży tak jak jak samotnie spędzające czas? Ja ogólnie od niedawna tu mieszkam, nie znam zbyt dobrze miasta, znajomych tez brak.Aktualnie nie pracuje, siedzę w domku, mąż wiadomo pracuje do późna a samej idzie już kręćka dostać :-P. Miło by było kogoś poznać, jakąś kobietkę w ciąży do pogadania, wyjścia gdzieś. ...Piszcie :-)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szukam koleżanek :-) |
Jakbyś chciała to mogę towarzystwa męskiego Ci dotrzymać?
|
|
Umiesz czytać ze zrozumieniem? Szukam koleżanek, a najlepiej kobietę w ciąży tak jak ja...Więc wiesz gdzie mam męskie towarzystwo? No właśnie. ...
|
|
no chyba że znajdziesz koleżankę ale nie w ciąży to pisz - zobacze co da się zrobić.
|
|
szukaj też co nie wciąży zaprowadzimy je do mojego szwagra i będzie ok.
|
|
Mogę mówić w Twojej obecności wysokim głosem co sprawi że poczujesz się jakbyś rozmawiała z koleżanką.
|
|
a taka, co niedawno urodziła może być ? ;)
|
|
Pewnie, że może :-)
|
|
karolina.b05@wp.pl Odezwij sie jeśli chcesz :-)
|
|
Również chętnie zapoznam nową znajomą, co prawda też już jakiś czas temu urodziłam, ale to chyba nie przeszkoda ;) Tak więc odezwij się jeśli chcesz ircia1803@wp.pl
|
|
997 telefon w trudnych chwilach:) ---------------------------------------------
|
|
Witam. Nie jestem w ciąży ani nie mam dzieci, ale też chętnie poznam jakaś koleżankę w wieku od 26lat wzwyż. Podobnie jak założycielka postu nie jestem stąd i nie mam tu póki co znajomych. Było by łatwiej się tu za klimatyzować ,gdyby było z kim wyjść na zakupy, spacer, kawę czy piwo. Pozdrawiam
|
|
Amy Angel gratuluję tego wspaniałego błogosławionego stanu!:) Jestem już mamą, a za kilka miesięcy urodzi nam się drugie dzieciątko, także napisz jeśli chcesz, zgadamy się jakoś.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |