Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Cała prawda całą dobę |
Dziennikarzyny z TVN dwoją się i troją żeby przekazać swój punkt widzenia spragnionym informacji widzom TVN. Wizyta ojca narodu w Kielcach i fragmenty które nie zmieściły się w 24 godzinnym serwisie informacyjnym. https://www.youtube.com/watch?v=ZW-WY3uiRLc OGLĄDAĆ BO KASUJĄ
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Cała prawda całą dobę |
Od tego jest forum polityka ale zapewne nie rozumiesz hehe wspolczuje
|
|
Ja szukam świeżej krwi a tam \"geriatryki\" kłócą się co jest lepsze dżuma czy cholera :)
|
|
Dobra przekonales mnie jestem z Toba
|
|
Nie dotyczy wiesz co jest najlepsze w tym wszystkim? Tyle machlojek, wpadek, działań ze szkodą dla Polski, a poparcie patrząc na niby sondaże rośnie.Są dwie wersje albo mają Polaków za głupków i podkręcają sondaże żeby przygotować grunt pod wybory,albo Polacy rzeczywiście zostali ogłupieni na maxa.
|
|
Do tego na zdjęciu: \"Czekaaaaaaaj, jest jeszcze u mnie kosa. Teraz to już ten Tfuj barani kargulowy łep zleci\"
|
|
Ile wpadek ma Duda hm na Wawelu robic kampanie wczesniej jego mama teraz in vitro. Zachowuje sie jak choragiewka. W marcu twierdzil ze nie a teraz ze tak zapewne jeszcze nie raz zmieni zdanie w zaleznosci co tlum chce uslyszec.
|
|
Masakra ...
|
|
PoPis to już nawet nie dno to 3 metry mułu.
|
|
Bredzisław! _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
Dalej oglądajcie TVNy i dajcie sie manipulować jak stado lemingów. NIE DLA PO,PIS I INNYCH SPRZEDAWCÓW
|
|
od tego od kosy żeby twojemu dudkowi lub kaczorowi łeb nie spadł a tvn jak wam się nie podoba to oglądajcie polsat trwam ....od tvn.... wara
|
|
Czym się martwisz, u nas jak zwykle wygra PIS, tu sami świadomi, nie zmanipulowani. Dlatego Łomża się tak rozwija, a reszta kraju zwija :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |