poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ortodonta dla dziecka

Witam,
poszukuję dobrego ortodonty dla dziecka (nazwisko i adres, ewentualnie + telefon). Chodzi o spiczasty podbródek (prawdopodobnie będzie potrzebna maska twarzowa, żeby zahamować jego wysuwanie się do przodu).
Proszę o informację kogo polecacie?
Może mieliście podobny problem i podzielicie się swoimi doświadczeniami, za co będę bardzo wdzięczna.

Z góry dziękuję i czekam na Wasze wpisy!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ortodonta dla dziecka

Polecam z Białegostoku dr I.J. Szarmach Specjalistyczna Przychodnia Stomatologiczna NZOZ al. Piłsudskiego 11/3, Białystok Telefon:
85 652 71 24 wcześniej dzwonić aby się umówić, pierwsza konsultacja była za darmo. Jestem bardzo zadowolona, profesjonalna obsługa, gabinet na wysokim poziomie. Obyło się bez wyrywania stałych zębów aby aparat założyć, gdzie w Łomży chcieli usunąć. Gabinet polecany nawet przez renomowanych dentystów.

zulek

również polecam Szarmacha. jeśli chodzi o Łomżę to E. Gocłowska, Niemcewicza 2, jest moją dentystką i ortodontką od 10 lat i śmiało polecam.

Czy ktos mial podbny problem u dziecka i jest zadowolony z efektow leczenia? W jakim wieku najlepiej udac sie z dzieckiem do specjalisty?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org