sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Mały śliczny PIESEK!!

Witam! dziś miedzy godziną 10 a 11 przy banku BPH na ulicy Zawadzkiej został znaleziony szczeniaczek(czarny, lekko podpalany, z klapniętymi uszkami), prawdopodobnie ktoś go wyrzucił. Niestety ale jestem zmuszona go oddać gdyż mam już psa i dwa koty. Jeśli ktoś jest zainteresowany przygarnięciem zwierzaczka. proszę o kontakt mój numer gg 6049262. jeżeli piesek nie znjadzie nowego właściciela oddam go do schroniska a naprawdę nie chciałabym tego robić. Liczę na dobre serca!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Mały śliczny PIESEK!!

A jeszcze ze dwa dni temu widzialem w tamtej okolicy pania spacerujaca z takim wlasnie szczeniaczkiem... widac sie znudzil...

Szczeniaczek znalazł już nowego właściciela. na pewno będzie mu tam dobrze=D. Dzięki

juz,???????????? no kurde a ja go chcialem wziasc... co prawda lubie tylko pieczone koty ale psa z grilla dawno nie jadlem :pp

cycq: dobre ,dobre..:D:D:D

cycq widzialem go, maly i chudy byl... nie masz czego zalowac, smakowal jak kurczak...

buahahahah ;D

Cycq pierwszy raz jakiś twój tekst mnie rozśmieszył:))))hehehe

tyku a wiesz czemu?? bo masz jakies dziwne poczucie humoru :p

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org