Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łożysko koła |
Czy jest gdzieś w Łomży miejsce, ew. dobry mechanik który mógłby mi sprawdzić w/w część? Interesuje mnie też namiar na mechanika samochodowego, który nie ma cen z kosmosu.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łożysko koła |
zadzwoń do tego gościa: 511153881. Dobry mechanik i gazownik.
|
|
Sam sprawdź samochód na lewarek od strony felernego kola i złap jedną ręką u dołu drugą u góry koła i poruszaj nim do środka i na zewnątrz auta jak niema luzu to jest okej jak jest luz to wymiana lub ewentualnie jak stożek wystarczy dokręcić nakrętkę.
|
|
Nie mam specjalnie gdzie tego zrobić, na moim \"podwórku\" nie specjalnie twarde i równe podłoże ;) A że hamulce zaczynają piszczeć, to od razu chciałem i łożysko ogarnąć.
|
|
Podjedź na byle jaki parking i tam to sprawdź. Mechanik tanio to nie wiem, w Łomży ceny jak w Unii, jeżeli masz nawet znikome umiejętności z mechaniki możesz zaoszczędzić ładne pieniąchy. Ja na ostatniej naprawie w swoim aucie z tego że postanowiłem zrobić to sam, zostawiłem w kieszeni prawie 800 zł. Powodzenia.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |