poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Weterynaria w Łomży

W Łomży nie ma specjalisty który stwierdził by przyczynę zgonu np.papugi.Miałem taki przypadek i kierowano mnie do.......Białegostoku.Myślę że przynajmniej jeden fachowiec z tej dziedziny ale w Łomży powinien być.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Weterynaria w Łomży

Racja.. Ja miałam poważny problem jak gekon mi zachorował..

:) :) :)
:) :)
:)

Bo nie ma u nas lekarza wet, który ma specjalizację w egzotyce. Sami starzy, a młodych nie przybywa, a sama specjalizacja jest dość młodą dziedziną. Poza tym u nas w mieście takich zwierząt jak na lekarstwo, więc i po co im się uczyć.

Myslicie ze zrobić specjalizacje to o tak ....
Wiaze to sie z ogromnymi kosztami nikt nie robi tego za darmo .Za wszystko trzeba płacic z własnej kieszeni ...Wiec po co robic taka specjalizacje jak nigdy sie ona nie zwróci ....
A jak nawet ktos zrobi i przyjdzie taki pan krzychu55 i bedzie musiał za badania zapłacic np 1000 zł to co myslicie ze sie zdecyduje ...watpie ...
A potem pisze ze mu brak specjalisty....Lepiej dbac niz leczyc wiec kupuj z pewnego zródła dbaj jak nalezy a nie beddziesz potrzebował specjalistów

Najlepsza w Lomzy jest pani weterynarz z weterynari ANIMA,to prawdziwy lekarz z powolania,umie fachowo zajac sie zwierzakami,potrafi tez nie wziac za usluge pieniedzy

Gienia_Smoliwąsowa

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org