Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
gdzie kupić buty ochronne |
witam, w jakim sklepie mogę kupic buty zgodne z bhp, chodzi mi o buty robocze do pracy na magazynie/budowie, żeby były jakieś konkretne coś w tym stylu http://www.legallais.pl/produkt/buty-ochronne-niskie-huric-s3-src/852 - nie za wysokie, najlepiej sznurowane, a nie na rzepy , ale nie w tej cenie, bo dla mnie trochę za drogo dzięki za dyskusję!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: gdzie kupić buty ochronne |
Sklep BHP u zbiegu ulic Woj.Polskiego i Spokojnej.
|
|
znowu pozycjonowanie i reklama sklepu internetowego spadaj stad oszuscie ! tak ,tak cie nazwe . o 6:26 pyta o buty,załozył/a nawet nowe konto ! ps.Szanowni Forumowicze,jesli widzicie jakis link w zalozonym temacie to nie klikajcie w niego,bo to zazwyczaj reklama lub pozycjonowanie i nie odpowiadajcie oszustowina manipulatorskie zapytania typu gdzie kupie grzejniki ,jakie najlepsze wczasy,olejki,nawet wrazliwe typu samotność. Bądźmy czujni . Dziekuje.
|
|
jaki nr Cie interesuje ? mam takie dbuty tanio nowe
|
|
My z chłopakami zakupiliśmy buty w sklepie http://promocjabhp.pl/. Dodatkowo zakupiliśmy też nakładki antypoślizgowe oraz zabezpieczenie do prac wysokościowych. Jesteśmy bardzo zadowoleni ze sprzętu i jak dotąd nie zawiedliśmy się na ich jakości.
|
|
w internecie jest chyba najtaniej!
|
|
my kupujemy na giemzik.pl. Mają naprawdę dobre buty, solidnie zrobione iw wygodne, do tego ceny sa ok - jak na taką jakość, to można powiedzieć, ze są nawet tanie
|
|
Nie mam zbyt obszernej wiedzy w tym obszarze tematycznym. Dlatego też raczej nie jestem w stanie pomóc... Złe przeczucia, statystycznie rzecz biorąc, znacznie częściej się sprawdzają.
|
|
Widziałem w \"mrówce\" buty robocze. Całkiem fajne i tanie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |