Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
szukam psychiatry |
czy mógłby mi ktos polecić dobrego psychiatrę w Łomży? (może być wizyta prywatna) mall
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: szukam psychiatry |
A stara dobra szkola, czyli rozmowa z barmanem juz nie wystarczy? ;) No w sumie... gdzie u nas ci barmani ;) Ehh... zle sie dzieje, ze juz czlowiek musi od razu po psychiatrach biegac, napiwki mimo wszystko taniej wychodza ;)
|
|
Ja myśle,że u ciebie z tym leczeniem to zupełnie zapóżno jeśli chodzi o głowe, pozostały tylko nogi ale z tym możesz iść do ortopedy???? waldek27 Nie wychodź z siebie - możesz nie wrócić.???
|
|
Natrix, a co na to wszystko mówią Ci muchy? :) -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Chlopak szuka psychiatry a wy sobie zarty z tego robicie;/:P
|
|
|
Nie... ja tylko narzekam ;)
|
|
To sobie narzekaj;P
|
|
Ale ja mówię na serio - nie jestem chłopakiem tylko dziewczyną. Mieszkam w Łomzy od 4 miesięcy i nie znam tu nikogo plus inne problemy..no, krótko mówiąc wpadłam w depresję. A ponieważ to się leczy, chciałam znaleźć jakiegoś lekarza w tym mieście. Depresyjne miasto ;) mall
|
|
Natrix, Ja w mig mogę poznać Cię i deprecha minie jak ręką odjął :))) A tak poważnie, to nie znam żadnego. Ale może bardziej Ci potrzebny psycholog? Nie znam się na tym. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Oj Markac Markac... Ja rozumiem, ta Twoja niesmialosc itd... ale wykorzystywac kobiete w depresji, to juz naprawde ponizej krytyki jest... Zreszta nie dales jej numeru telefonu, to pierwsza pewnie nie zadzwoni ;) Co do deprechy to chyba faktycznie psycholog, psychiatra to jest od zaburzen leczonych klinicznie, nabawisz sie schizofrenii to wtedy jak znalazl ;)
|
|
markac, nie wiem, może to powinien być psycholog. w każdym razie chciałam sprawdzić, jak działa to forum, czy można liczyć na czyjąś pomoc - radę. A widzę że takie posty jak mój są głównie obśmiewane i lekceważone. Tant pis, jak mówią Francuzi. Jak ktoś jest obcy w tym mieście i nie ma tu przyjaciół, musi sobie jakoś radzić, chodźby w tak "nieracjonalny" sposób jak szukanie informacji na 4lomza mall
|
|
Natrix, takie to już jest te forum. Nikt nikogo nie traktuje poważnie i nie szanuje, a jeśli chodzi psychoterapeutę, to conajmniej połowę osób z tego forum wysłałbym na terapię. Przeprszam za ten wcześniejszy post z muchami :) Doskonale Ciebie rozumiem. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
natrix przeciez to tylko zarty a nie obsmiewanie. a co robisz w Lomzy, ze nie znasz nikogo? uczysz sie, pracujesz? podejrzewam, ze nikt Ci tu na forum nie pomogl, bo nikt nie znal adresu psychologa. A znajomych mozna sprobowac znalezc na czacie np, starczy wejsc na kanal Lomza ;) Moze to Ci pomoze na depresje.
|
|
No tak, markac i Dran, pewno macie rację. Trzeba po prostu pukać do właściwych drzwi ;)) cóż, spróbuję gdzie indziej.. mall
|
|
Markac Ty bys polowe wyslal? Moze my lepiej Ciebie wyslemy wspolnymi silami? ;) Dorzucimy Ci sie nawet co nieco do terapii... trzeba pomagac potrzebujacym... i to niezwlocznie, bo jak Ci sie pogorszy... :P
|
|
Proponuję dr Zofię Dobrołwicz ew.dr Agatę Dziekońską. Pracują w Poradni przy Szpitalu, ale mają chyba również prywatne gabinety (tego na 100% nie wiem).
|
|
dziękuję ;) mall
|
|
natrix a ty skad jestes ze nikogo tu nie znasz??
|
|
Hmm, czy jeżeli powiem że z okolic B-ku to narażę się na nieprzyjemne komentarze? Mam wrażenie, że na tym forum ludzie wciskają sobie głównie szpile. Ale mże do tego służy? ... I czy fakt, że przez 4 miesiące nie poznałam nikogo stąd oprócz ludzi z pracy źle świadczy o mnie? mall
|
|
szpile moze nie ale noz w plecy to juz predzej... :) a ja myslalem ze ty tu w szkole jestes;... a gdzie pracujesz?? stokrotka?? :p
|
|
hmmm w sumie nie :) natrix mam dla Ciebie propzycje ja jestem w Lomzy co 2 weekend. Masz ochote wyskoczyc na kawke? Napisz maila do mnie :) Zgadamy sie w ten weekend powinienem byc. Nie gryze nie gwalce nie bije. Normalny moze do konca nie jestem ale duzo nie odbiegam :P Pozdrawiam :) phobiaster@poczta.fm -=przemek aka phobia=-
|
|
Ja chcialbym sprostowac, ze szpile to ja tylko Markacowi i tylko w celu zmotywowania go do dalszej pracy nad soba i samorozwoju :P
|
|
phobia ale z ciebie desperat i do tego wyposzczony... a jak ona wazy 100 kg ma przetluszczone wlosy i nieswiezy oddech??
|
|
Widzisz Natrix jak tu łatwo o przyjaciól :) Zjeżdżają się z różnych części Polski specjalnie dla Ciebie, np. taki Phobia :) Dran napisał: "ale wykorzystywac kobiete w depresji, to juz naprawde ponizej krytyki jest." No przepraszam bardzo, ale niesienie pomocy to jest dla Ciebie wykorzystywanie? Masz jakieś dziwne skojarzenia :) Natrix, z tymi szpilami to trafiłaś. Tutaj szczegolnie nie lubią tzw. śledzi. Jedna z opinii na forum głosi nawet, że jestem bardziej śledziowaty niż najbardziej śledziowaty śledź, hmmm. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
cycq, nie strasz ludzi ;))) może i mam niejaki spadek nastroju ale o siebie dbam jeszcze :))) ..jakbym pracowala w stoktrotce czy w czymś podobnym, pewno nie miałabym czasu tu zaglądać Pozdrawiam mall
|
|
a w którym pokoleniu stajemy się ludźmi "stąd"? Bo jak mama była z Mazur a tatuś z Podola, a poznali się na Śląsku, a studiowałam w Lublinie to czy można precyzyjnie określić że jestem z (?) A jak kogoś tu poznam to tant mieux, jak mówią Francuzi. Każde spotkanie z Człowiekiem czegoś uczy. mall
|
|
Wtedy śmiało można powiedzieć, że jesteś człowiekiem z południa :) -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Natrix: skoro to depresja to zdecydowanie psycholog. Najlepiej się jej pozbyć jak najprędzej bo ciężko się żyje w takim stanie. W grupie w której byłem były też osoby z depresją i wychodziły z tego, więć Tobie też się uda :) Tylko pytanie czy w Łomży są grupy terapeutyczne :/ W każdym bądź razie trzymam za Ciebie kciuki :) Look behind you! A three-headed monkey!
|
|
cycq szczerze zdziwil bys sie skoro twierdzisz ze jestem desperat... tyle Ci powiem. Kolq. -=przemek aka phobia=-
|
|
ach i ze jeszcze wyposzczony... hmmm w sumie w tym tygodniu... ale jutro nadrobie :P -=przemek aka phobia=-
|
|
|
Natrix moze nie polece Ci psychiatry ...ale tez nazywam sie Monika i mam 21 lat ...:D he he
|
|
phobia nie wyglada mi na desperata. Powiem wiecej: wyglada calkiem dobrze :)
|
|
<wstydnis> zawsze mi dosypiesz do pieca :P -=przemek aka phobia=-
|
|
a tak na marginesie iguana tys sie dzieciaku pod ziemie zapadla? Nie widzial ja Cie wieki :D -=przemek aka phobia=-
|
|
phobia: takie czasy :)
|
|
no tak :P starosc nie radosc :P juz se nagrabilem :P -=przemek aka phobia=-
|
|
phobia: to jest IMHO radość, tylko z czego innego :)
|
|
Psychiatra to ostateczność. Musicie rozróżnić osobę psychiatry od psychologa. Psycholog jest najwłaściwszą osobą do rozwiązywania ludzkich problemów życia codziennego. Psychiatra jest dla osób chorych psychicznie. Spytaj w centrum medycznym ACER na Kazańskiej. Głos Rozsądku
|
|
Natrix a ja wiem kto TY jestes Moniu:D
|
|
Dla Waszej ciekawości. W Łomży jest grupa terapeutyczna przy szpitalu. Wiecie co dzieje się w innych miastach, o Łomży nic nie wiecie. Pozdrowienia
|
|
natrix JAK Z TWOJĄ DEPRESJĄ CZY COŚ SIĘ POLEPSZYŁO ??? waldek27 Wtedy nie uważałaś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
najlepiej pogadaj z taksiarzami, oni to dopiero pranie mozgu potrafia zrobic.
|
|
natrix,może za późno z odpowiedzią.pewnie coś już znalazłaś...w Łomży szczerze mówiąc nie ma nic dobrego.można się zapisać jedynie na terapię indywidualną do szpitala albo tabletki (jeśli już naprawdę coś Cię gryzie) powodzenia Natrix 3m się <hehe> jestem ... sobie
|
|
Myślę że do NJ1984 zrobiła juz początek w leczeniu Twojej depresji. Skorzystaj i sama "pracuj" więcej. Nie zamykaj sie w czterech ścianach. Jeżeli to nie pomoże udaj się do szpitala, tam znajdziesz pomoc, wystarczy spytać. Pozdrawiam i życzę dużo słońca w Twoim życiu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |