Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Piwo po 4 zyle a flacha 32 |
Wszystko pod płaszczykiem troski o zdrowie Polaków http://www.fakt.pl/polityka/unia-europejska-chce-drozszej-wodki-podwyzki-cen-wodki,artykuly,539739.html
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Piwo po 4 zyle a flacha 32 |
u Zenka na Ks. Janusza 23 nasz Łomża Eksport w puszce jest po 1,99 zeta. Damy radę, aby tylko Preziem nie został Duda, bo wtedy zapewne wszystko będzie vetował i w ogóle nie będziemy mieli jakichkolwiek cen. Tak jak wcześniej mawiałem - z dwojga złego wybierzmy Ogórkową ! Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
Pewnie w Uniosojuzie uważnie wsłuchują się w głos naszego biskupa od trzeżwości, czy innej abstynencji.... rudy błazen z druhem
|
|
Spadnie spożycie i sporo ludzi straci źródło utrzymania. Finał będzie taki, że zamiast spodziewanych zysków państwo straci i upadną kolejne zakłady.
|
|
-Tato, Tato, w telewizji mówili że wódka podrożeje. Czy to znaczy że będziesz mniej pił? -Nie synu, to znaczy że będziesz mniej jadł.
|
|
Blm dobrze powiedziane pijak zawsze kupi u ruskich, księżycówkę ale kupi
|
|
Nie`dotyczy, zgadzam się iż pewne firmy upadną. Ale też inne powstaną. Mam tu na myśli siebie. Po ile obecnie kg cukru? A z jednego kg spokojnie wychodzi 1 litr. Cały proces znam wybornie. Jako że dawno temu, przez prawie 2 lata pracowałem w Libi. Kraju objętym całkowitą prohibicją. A gdzie wśród wielu moich rodaków, sprzęt do destylacji, zwany popularnie-\"stereo|, cieszył się dużą popularnością. Owo \"stereo\" grało w co dziesiątym mieszkaniu, i to z potencjometrem podkręconym na full. < wieczne im odpoczywanie >
|
|
Czas poszukać przepisów kucharskich:)
|
|
A nie prościej mniej wypić? Toż to dla zdrowotności
|
|
Żeby to była troska o nasze zdrowie.
|
|
Wódka podrożała.Tata pijak będzie mniej pił, czy rodzina będzie mniej jadła? Gdzieś czytałem, taka zagadka.
|
|
Skąd macie pieniądze na chleb? Butelki my sprzedali. A widzicie ,żeby tata nie pił to byście jeść nie miały co :)
|
|
.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |