Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
po co się tak denerwujecie |
te forum jest denne , juz dawno je opuściłem , bo tu normalnie nie można ps. nie można usunąć jakoś swojego konta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: po co się tak denerwujecie |
Uwierz mi prawdomUwny, żebym to Ja był moderatorem, nie musiałbyś mnie nawet o to prosić ;P -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Ale już do nas wróciłeś? :) -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Zebys to Ty byl moderatorem, to bylyby bany za literowki, a tygrysek moglby zakladac 100 postow jeden po drugim i byloby fajnie :P
|
|
Jakby dostał bana za literówkę w nicku, to nie miałby już możliwości napisać żadnego posta ;] -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
markac a czemu ty taki madry z tymi lierowkami? Masz jakas schize na tym punkcie czy psychotropy przestaly dzialac? -=przemek aka phobia=-
|
|
prawdomuwny -> masz rację. Niestety najgorsze forum, na jakim się udzielam. Mam tylko nadzieję, że nie odzwierciedla poziomu intelektualnego mieszkańców.
|
|
Phobia, nie bedę prowadził konwersacji z osobą, kóra nie potrafi odróżnić literówki od błędu ortograficznego. Trochę chyba przesadziłeś z twierdzeniem, że czepiam się każdej literówki. _wowo, masz rację. Poziom wypowiedzi na forum pozwala przypuszczać, że Łomża to miasto dysortografów, dyslektyków, dyskgrafów, dyskalkuliantów ;P No z tym ostatnim to może przesadziłem ;P -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Markac a jednak potrzebny ci psychoterapeuta.... wiedzialem, ze cos nie tak... Masz fobie ortograficzna :P
|
|
Pewnie jak byles maly, to mama Ci mowila, ze jak bedziesz robil bledy, to z szafy wyjdzie potwor i Cie zje :P
|
|
Jestem perfekcjonistą :) To przeszkadza w życiu :), ale nie w każdej sytuacji. Niektórzy widzą w tym zaletę ;P Może z tą fobią to prawda... Może zgłoszę się do Virgini na prywatną wizytę :P -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Zgadzam się z markacem. Nie idzie tu o literówki, ale o ortografy. Bo pisać "poszet" zamiast "poszedł" to nie jest q... literówka. Są fora w tym kraju, że za ortografy masz tygodniowego bana. To jest forum, taka społeczność - nie umiesz się zachować, nie pisz tutaj. Co takiego niby wniósł prawdomÓwny? Po jego nicku widać, jak denny jest system oświatowy w RP. I jeszcze jedno: kto takiemu dzieciakowi dał internet? Dlaczego jego mamuisa i tatuś za to płacą? jemu potrzebne są wakacje z książką, gdzie mu do internetu. A najśmieszniejsze jest to, że jeszcze przychodzi i narzeka. No żesz q... takiego typa to tylko chłostać. Pozdro.
|
|
adamus, ale nie jestes w temacie ;) Moj "spor" z Markacem zaczal sie od tego, ze skrytykowalem zakladanie 10 nowych tematow o tym samym, a Markac po mnie pojechal ;) To jak juz przestrzegac zasad to moze wszystkich? Ortografy sa jakies szczegolne, bo Markac ma manie na ich punkcie? ;)
|
|
dran no to jak on po tobie pojecha to sie z nim spotkaj, nawkladajcie sobie lisci i po sprawie :)
|
|
cycq boj sie Boga... mam lac Markaca, za jego uposledzone postrzeganie swiata?? Tak nie mozna... no zesz Ty... jak Cie mama uczyla co?? :P
|
|
No dobra, raz powiem prawde... bo ja sie nigdy nie bilem i jakbym zaczal pyskowac, to Markac by mi sprzedal liscia i ja bym spanikowal i uciekl przez krzaki i pozniej przez plot, jak moj kolega sledzik... Moze go pamietacie, pisalem wam kiedys o nim :(
|
|
Przemoc nie jest rozwiązaniem i świadczy o bezsilności, zdesperowaniu i braku argumentów na poparcie swoich racji, a Dranowi chyba ich nie brakuje? :) On by zakatował człowieka na śmierć samymi postami :P -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Qwa przejrzal mnie... Admin skasuj to szybko, zanim sie wszyscy dowiedza :P
|
|
markac nie , to już moje ostatnie zdanie , nie będę tu juz zagladał!!
|
|
... i dzieki Bogu !!!!
|
|
i niech uwierze ze jestes slowny i sie tego bedziesz trzymal
|
|
Haha Dran jesli bedzie potrzebna pomoc to wiesz, ze ja chetnie ;P. 613 jak powstancy - walczy do ostatniego :). Markac Ty jestes perfekcjonisto - gratulacje. Powiem Ci jedna zyciowa prawde, ktora mozesz zapisac i nosic w sercu: "My mamy sile argumentu i argument sily!!!". Po za tym usuwanie postow, banowanie itd. to panie Markac najprostsza droga, aby uciec od krytyki i nagonki, ktora sam pan sprowokowales. Pamietaj pan - Nie ma ludzi perfekcyjnych, ani idealnych...Pozdro i do zobaczenia po urlopie...
|
|
markac a gdzie ja napisalem ze czepiasz sie kazdej literowki? W którym miejscu? Kiepsko z czytaniem i analiza tekstu. Tak, wiec ja nie bede prowadzil z Toba konwersacji poniewaz nie stoisz nawet w dolku moich potrzeb intelektualnych, co koliduje z moja wysublimowana wiedza na kazdy temat! :D Pozdrawiam -=przemek aka phobia=-
|
|
A tak na powaznie... Ja wale bardzo ale to bardzo duzo ortografow i literowek. Jednak spowodowane jet to pospiechem i troche jakimis wadami. Koniec koncow mamz aswiadczenie o dysortografi. Ostatnio sporo mi sie poprawilo. Chyba wiecej czytam :P A wszytskie sformuowania typo przyszet, fkoło, tesz itp to jakas ******** moda jaka panuje wsrod malolactwa internetowego. Wg. mnie to zwykle lenistwo i jakies olewajace podejście do języka. Ja nie przywiązuje tak bardzo uwagi do tego (chyba juz to olalem) Jednak rzeczywiści czasem taki pisanie denne rzeczywiście moze wkurwic. Jednak ja proponuje wnikac bardziej w swoja osobe niz poprawiac kogos. Slyszalem kiedys dobry dowcip apropos wpierdalania sie. Siedzi chlopczyk na lawce i wcina cukierki. Podchodzi do niego starszy Pan i zagaduje: - Chłopczyku nie jec tyle tych cukierków bo Ci zabki wypadna! - E tam moj dziadek ma 70 lat i ma wszytskie zeby! - Widzisz napewno nie jadl tyle cukierkow... - Nie! Nie wpi*****al sie w nieswoje sprawy! pozdrawiam -=przemek aka phobia=-
|
|
phobia masz racje glupia moda. Te wszystkie jush, tesh, kfiatuszek itp. idiotyzmy jezykowe... rzygac sie chce. Ale mysle, ze moda przyszla bo jest wygodna, nie trzeba sie bac osmieszenia jak sie 10 bykow w jednym zdaniu zrobi... Zawsze mozna powiedziec, ze to specjalnie ;)
|
|
Dokladnie :D Zgadzam sie z przedmowca :D -=przemek aka phobia=-
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |