Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Odradzam... |
zakup butow w galerii Stokrotka (sklep sportowy nike adidas itp)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Odradzam... |
Kupiłaś 2 lewe?Po co?Widziały gały jak kupowały :)
|
|
Tytuł godny bezmózgiego gimbusa. Maszakla!Jak pisze bezmózgi Transponder.
|
|
To żeś wyjaśniła, brawo! _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
Masakra ...
|
|
a za chwile będzie post czy jest w Łomży jakiś dobry szewc co potrafi z 2ch lewych butów zrobić jeden prawy?? .........................................................................
|
|
Nie polecasz bo Co????? Ja nie polecam ZUS bo zbyt droga instytucja jak na nasze dochody ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
Nie poleca bo w tym sklepie pracuje znajoma pani co jej w tamtym roku w lutym nie powiedziała DZIEŃ DOBRY.
|
|
a ja polecam
|
|
obuwie hmmm nie dosc ze wyboru nie ma to ceny kosmos w takim obuwiu to w polu piela salate
|
|
Odradzam czytanie postów użytkownika Anna33.
|
|
A co \"złego\" było z tymi butami? Opisz całą sytuacje, czy się od razu zepsuły, czy obsługa była nie miał? Ania, bo to, że odradzasz nic Nam nie mówi. Greta Ja opalam ekologicznie, a Ty? (korzystnie z SekPolem)
|
|
.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |