Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie w Łomży można poderwać dziewczyne? |
Witam wszystkich! Gdzie w Łomży (chodzi mi o lokale rozrywkowe) można poznać jakieś fajne dziewczyny? Byłem na święta w Klubie Atom ale tam głównie gimbaza widziałem była.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie w Łomży można poderwać dziewczyne? |
na zjezdzie po lewej stronie jest taki pub BIEBRZA tam poderwiesz napewno ,nawet jak jestes brzydki...
|
|
To Atom istnieje?
|
|
Mając granat to poderwiesz wszędzie,na każdej ulicy. Nie potrzeba nastroju i okazji.
|
|
zacznij myśleć jak to zrobić bez pisania będzie cię przegub przy ręce bolał
|
|
eddds doszedł na kres internetu.
|
|
dokładnie dostała tylko Biebrza.. polecam wykupić karnet i masz rozrywkę gwarantowaną aa i podobno panie robią dobrą jajecznice
|
|
Ale tutaj nie miejsce jest ważne a podejście do tematu. Na pewno na takich imprezach łatwiej jest poznać laski, ale czy są one wartościowe? Temat jest otwarty. Poza tym w dobie internetu poznanie kogoś interesującego nie jest trudne. Jeżeli nie wiesz jak się do tego zabrać, polecam tego blogera i jego wpis w tym temacie http://uwodzenieuk.com/jak-poznac-fajna-dziewczyne-przez-internet/
|
|
galeria weneda około 24-ej chodzą niedopite szprychy
|
|
Położysz gdziekolwiek każdej pinezkę na krzesło to nawet zatwardziałą feministycznie niewiastę poderwiesz.Podryw gwarantowany!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |