Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
betonowe ogrodzenia |
witam , gdzie najtaniej kupie betonowe ogrodzenia?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: betonowe ogrodzenia |
Chodzi Ci o Łomżę i okolice?
|
|
Witam tanie maja firma stonel ale plyty pękają przy wkładaniu bo sa ze słabego materiału robione slupki tez wiem bo stawiałem z ich towaru Polecam ci kupić u wróblewskiego konarzyce ten co robi beton są o wiele lepiej wykonane nie pękają nic sie nie lamie stawiam od niego przez 3 lata i klienci chwala ja tez i zadna plyta mi sie nie polamala lub slupek gdy nioslem montowalem nr do wrublewskiego
|
|
A co to za reklamy??? same błędy i to ortograficzne!!! Wróblewski ma drożej od stonela i moim zdaniem stonela są ładniejsze i dodatkowo impregnowane więc mrozu ani słońca się nie boją a jak ktoś chce zaoszczędzić na montażu to bierze do montowania tanich papłaków i im płyty isłupki pękają do tego rodzaju prac trzeba podchodzić z duszą artysty a nie wyrobnika z kamieniołomów. Autor: Endrriiuu (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 17-04-15 11:46
|
|
A nie lepiej trochę dopłacić i zrobić porządne ładne ogrodzenie? Też na początku chciałem robić zwykłe betonowe ogrodzenie, ale widząc, że co druga osoba ma takie postanowiłem się wyłamać i zrobić kute ogrodzenie z dodatkami kamienia typu: granit z akropol.pl/. Owszem wyszło nieco drożej, ale to jest inwestycja na lata, a nie tylko do następnego sezonu ;)
|
|
|
|
Powinieneś poszukać w dziale ogrodniczym
|
|