Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szybcy i wściekil 7 -warto? |
Warto iść do kina?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szybcy i wściekil 7 -warto? |
warto.Ja do kina nie musiałam iść,bo mam na pendrivie.Ale może na dużym ekranie lepiej to wygląda.
|
|
Film super, polecam
|
|
Super dla zwykłego zjadacza chleba. Jak ktoś się interesuje motoryzacja i chciał obejżeć film typowo i ściganiu modyfikacjach itp to nie ma czego szukać w tym filmie. 90% filmu to jakies wystrzaly,bijatyki a tylko 10% to samochody... :( To nie ten sam film co kiedyś...
|
|
Film super
|
|
no tak, taki typowy jak to z Jason Statham ale napewno nie lipa wiec mozna skoczyc do kina zamiast złopac bronka
|
|
Wydaje mi się, że warto na takie filmy chodzić do kina, bo efekty specjalne są zawsze lepsze:)
|
|
Jeszcze nie byłem, ale ponoć najlepszy z wszystkich części.
|
|
Też właśnie słyszałem, że chłopaki się postarali. A słyszeliście, że w tej części ma zagrać Paul Walker? Część sceny była już nagrana. Część została nagrana w technologii CGI. Na twarz dublera została nałożona cyfrowo zrekonstruowana twarz nieżyjącego od 2 lat Walkera. Efekt może być ciekawy. Tutaj można obejrzeć go online http://tvline.pl/szybcy-i-wsciekli-72015.html. Na tym drugim playerze.
|
|
Oj tak--akcja od początku do końca--S*U*P*E*R* :) Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...
|
|
Zapraszam do kina Helios, bilety od 22zl http://adf.ly/1FCEKg
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |