poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dla Admina

Co ci przeszkadza mój post na temat durnego tematu jak dziecko jakiegoś faceta wpie.... gofry że go usuwasz ??? To są moje poglądy. A może tojesteś ty co chciałeś zabłysnąć z gofrem w mediach ? Postaraj się bardziej, może jak wpier.... kepap

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dla Admina

Re zbychu,

zmień sugnaturkę na - wieśwagen band

stwierdziłem, po lekturze twoich komentarzy i zakładanych przez ciebie tematów, że nie powinieneś nadużywać nazwy ikony polskiego bluesa.

http://youtu.be/Z3_GOk36JD0

dokładnie.... artykuł (o gofrach) beznadziejny i poniżej wszelkiej krytyki, nie wiadomo o czym.... czyli tak samo jak twój post Zbychu o tym artykule....rzecz tak \"istotna\" że nie warto komentować .... tym bardziej tak się sadzić jak Ty.

Ja tam nie lubię gofrów z dżemem...

Przepraszam za moje posty :) Jestem prostakiem, bez szkoły mam wszystkie wady wieśniaka jedyne co mnie trzyma przy życiu to tylko to że nie mam szefa nad sobą i nie muszę mówić do niego co rano ..... przepraszam za spóźnienie ale były korki. Cieszę się z jednego.... że mam wspaniałą kobietę, firmę jednoosobową zarejestrowaną na Litwie (zus 60 zł/ miesiąc i podatek liniowy 15%) no i to że taki prostak jak ja zarabia miliony w roku :) Miłego wieczorku dla Was

I co forumowicze dziwne że taki popier.... jak ja może zarabiać tyle kasy i wykupować ziemie w Bieszczadach
Bóg mnie kocha i jak to mówią wiecej szczęścia niż rozumu, wiem że jestem tępy, nie dorastam innym z tego forum do pięt ale jakoś mi się udaje fuksem zarabiam dużo kasy. Szkoda mi tych ludzi co tryskają inteligencją a zarabiają min krajową na pocieszenie dla was piosenka :)

https://www.youtube.com/watch?v=HhlLsLRDawk

PS. Mam w D.... Polski ZUS i US :)

Masakra ...

Masakra x 3 i juSZ !!!!

Ot i mądrze powiedział...
A i piosenka jest ładna. Tylko nie wszyscy to zrozumieją.
Niestety.

Pozdrawiam...

Oprócz pieniędzy nic więcej nie posiadasz. Szkoda że tylko ci się w życiu pieniądz liczy. a wogle to tylko tym się przechwalasz, figę masz a nie kasę. Chcesz tylko czymś zaimponować ale to ci się nie udaje.

Zbychu: Na forum możesz pisać co chcesz. To, czy piszesz mądrze, czy głupio, w żadnym stopniu nie zależy od zasobności portfela. I w drugą stronę: zasobność portfela nie ma wpływu na poziom wypowiedzi. Chwalenie się bogactwem w temacie, który jest nie o tym jest zwykłym buractwem.

Buraki z dżemem - nie, dziękuję!

stefannowak

oj tam,oj tam,nie krzyczcie tak na Zbycha.Wczoraj chłopak se popił to i wzięło go na chwalipięstwo.A dzisiaj niedysponowany....zobaczcie jaki cichy:D

leczy kompleksy

tak popil ze dzis o suchym pysku chodzi nie mowa o chlebie:))

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org