poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kwiaciarnie z Łomży

Witam
czy ktoś z was może polecić DOBRĄ kwiaciarnię która robi śliczne bukiety ślubne oraz inne podobne wiązanki??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kwiaciarnie z Łomży

na ul. Sienkiewicza

u Pana Przybylaka,obok małego kościółka.

tylko Ogrodnik na Sienkiewicza

Pani na ul. Księżnej Anny ma serce do kwiatów.

Wszyscy polecają na Sienkiewicza, a czy ktoś z was brał z tej kwiaciarni bukiet ślubny ?? podobał się wam czy nie??

Jak dla mnie najlepsza jest pani lub pan w kwiaciarni, który słucha czego klient oczekuje, nie narzuca własnych wizji, może podowiedzieć, jednak decyzje co do bukietu ślubnego pozostawia mi. Nie będę pisać negatywnie, w których kwiaciarnich to jest niemożliwe. Mogę polecić kwiaciarnię na Małachowskiego pod filarami oraz na Kopernika na samym dole, idz popytaj, porozmawiaj a sama zobaczysz :)

Nie daruj głodnemu ryby. Podaruj mu wędkę i naucz go łowić.

Z mojej wiedzy, najładniejsze wiązanki wykonuje pani w Zielono Mi na Ks. Anny.

kwiaciarnia STOKROTKA na Małchowskiego. niedrogie i naprawde śliczne bukiety robi Pani. jak zaniesiesz fotkę co chcesz to i taki bukiet Ci zrobi. Dekoracja kościoła prześliczna..u mnie akurat tulipany i róże super i samochód dekorowany żywymi kwiatami przy predkości 160km\\h nie poodpadały :) polecam:)
(pod filarami przy ul. Piłsudskiego)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org