Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kwiaciarnie z Łomży |
Witam czy ktoś z was może polecić DOBRĄ kwiaciarnię która robi śliczne bukiety ślubne oraz inne podobne wiązanki??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kwiaciarnie z Łomży |
na ul. Sienkiewicza
|
|
u Pana Przybylaka,obok małego kościółka.
|
|
tylko Ogrodnik na Sienkiewicza
|
|
Pani na ul. Księżnej Anny ma serce do kwiatów.
|
|
Wszyscy polecają na Sienkiewicza, a czy ktoś z was brał z tej kwiaciarni bukiet ślubny ?? podobał się wam czy nie??
|
|
Jak dla mnie najlepsza jest pani lub pan w kwiaciarni, który słucha czego klient oczekuje, nie narzuca własnych wizji, może podowiedzieć, jednak decyzje co do bukietu ślubnego pozostawia mi. Nie będę pisać negatywnie, w których kwiaciarnich to jest niemożliwe. Mogę polecić kwiaciarnię na Małachowskiego pod filarami oraz na Kopernika na samym dole, idz popytaj, porozmawiaj a sama zobaczysz :) Nie daruj głodnemu ryby. Podaruj mu wędkę i naucz go łowić.
|
|
Z mojej wiedzy, najładniejsze wiązanki wykonuje pani w Zielono Mi na Ks. Anny.
|
|
kwiaciarnia STOKROTKA na Małchowskiego. niedrogie i naprawde śliczne bukiety robi Pani. jak zaniesiesz fotkę co chcesz to i taki bukiet Ci zrobi. Dekoracja kościoła prześliczna..u mnie akurat tulipany i róże super i samochód dekorowany żywymi kwiatami przy predkości 160km\\h nie poodpadały :) polecam:) (pod filarami przy ul. Piłsudskiego)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |