Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Naprawa ekranu dotykowego w telefonie |
Witam. Czy możecie mi powiedzieć gdzie mogę naprawić ekran w telefoie? Z góry dziękuję za odpowiedź.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Naprawa ekranu dotykowego w telefonie |
Na al.Le gionów napr zeci w j ed. Wojsko w ej .S erwis u p.Lipinski ego
|
|
help gsm na legionów przy dworcu PKS
|
|
Najlepiej i najtaniej bo profesjonalnie(dostajesz 3m-ce gwarancji na ekran) wymienisz w serwisie w-support.pl.Sprzęt zabiera kurier DHL.Wszystko w kosztach. Płacisz przy odbiorze.Jeśli telefon jest na gwarancji to nie przepada wymieniając u nich.Np.znalazłem najtaniej na St.Rynku.Koszt 350zł.W w-support 280zł zł z kurierem.Cały czas sprawdzić można status naprawy na ich stronie. Dzwonią przed naprawą i mówią koszt,czy się zgadzasz,jeśli nie to ponosisz tylko koszt odsyłki 50zł.Prawdzwy profesjonalizm.
|
|
Jezeli tylko szybka w dotykowym(wszystko dziala dobrze, tylko pekniecie) to za 100 na starym rynku w serwisie(bodajże st.rynek 4) Sam wlasnie szukalem do swojego G S III :)
|
|
Help Gsm Legionów
|
|
NIGDY W ZYCIU HELP GSM NIE POLECAM :)
|
|
W Help GSM miało to kosztować 450zł,w Sympatii 450zł,na St.Rynku 350zł, a w w-support kosztowało 280zł wszystko i z gwarancją.
|
|
siwy bez sciemy sprawdziłem i wcale nie jest taniej jak reklamujesz
|
|
A opłaca się naprawa? Bo często nie. Może lepiej wziąć coś w T-mobile razem z abonamentem? Polecam operatora, bo sama korzystam z ich usług, a do tego T-mobile to jedyny operator, który nie dolicza praktycznie żadnych zwyżek do abonamentu więc u nich się opłaca.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |