poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
instalacja gazowa

Tak z ciekawości - bo rozważam . Ile orjentacyjnie może kosztować założenie instalacji gazowej do forda fiesty 1.3 benz. , gdzie ? i jakie bedzie spalanie gazu w takim autku . Wszystko wiadomo w przybliżeniu

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: instalacja gazowa

Mąż jakiś czas temu zakładał LPG, ale w nieco innym modelu forda i z tego co pamiętam koszty takiego zabiegu w http://landi.pl/, wynosiły w granicach 1,5 złotych z tym, że to było ok 2 lata temu i tutaj mogło się coś zmienić. Co do spalania, to u nas wynosi to plus minus 8l na setkę. Mam nadzieję, że nic nie pomyliłam :)

Re: instalacja gazowa

Zaawsze ok 25% wiecej gazu niz paliwa ale to zalezy od instalacji czym drozsza tym ten wskaznik bedzie mniejszy tez bede zakladal gas w kazdym miale aucie i bylo ok tylko trzeba pilnowac serwisu na czas bardziej jest wymagajacy gas . Ja bede u manka na Janowie zakladal za 2650 no szesc garow to drozej ale nie jest to az najlepsza i najdrozsza instalacja takze licze sie ze moje 2.8 w miescie ok 20l lyknie ale to i tak lepiej niz 16-17 benzyny

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org