poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pole, ziemia

Czy ktoś może wie, gdzie szukać ogłoszeń ze sprzedażą ziemi onej, pola. Potrzebuje kupić około 1,5 ha niedaleko Łomży

:)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pole, ziemia

ojnej , blisko lomzy będzie ciężko :P

Na pewno blisko lomzy będzie ciężko natomiast blisko Łomży zawsze się coś znajdzie. Szukaj na olx [dawna tablica], w ogłoszeniach na naszych portalach czyli 4lomza, mylomza, xlomza...

Było ogłoszenie ze sprzeda w Kupiskach Starych

Nie wiem czy otrzymała Pani informację ode mnie,Wysłałem wczoraj są dwie działki o pow057ha i 085ha 11km od Łomży.889443565

Bodek697 chodzi o ziemie orną a nie działki inaczej pole beznesmenie już chciałeś opier.... swoje działki co w tym kryzysie każdy zlewa haha

Mam do sprzedania 1,15 ha w Starej Łomży przy Szosie. Grunty rolne, niedaleko Łomży, super inwestycja !

Pozdrawiam
Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.

Peter podaj jak namiar na siebie albo odezwij się do mnie na maila

:)

Jak widzę, to użytkownikiem tego forum jesteś od niedawna. Jak mam się do Ciebie odezwać, kiedy nie podajesz w swoim profilu danych kontaktowych ?!?
Zakładam, że to Twoja akcja reklamowa, za którą Ci płacą. Może się mylę. Odpisując, mam okazję na przedstawienie szerszej oferty handlowej. Mam do sprzedania także ślicznie położoną łąkę (sąsiadującą bezpośrednio z naszą Łomżyczką), przy naszym Lesie Jednaczewskim. Podaję namiary: adall@o2.pl lub nr telefonu: 509 439 559

Pozdrawiam
Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org