Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pole, ziemia |
Czy ktoś może wie, gdzie szukać ogłoszeń ze sprzedażą ziemi onej, pola. Potrzebuje kupić około 1,5 ha niedaleko Łomży :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pole, ziemia |
ojnej , blisko lomzy będzie ciężko :P
|
|
Na pewno blisko lomzy będzie ciężko natomiast blisko Łomży zawsze się coś znajdzie. Szukaj na olx [dawna tablica], w ogłoszeniach na naszych portalach czyli 4lomza, mylomza, xlomza...
|
|
Było ogłoszenie ze sprzeda w Kupiskach Starych
|
|
Nie wiem czy otrzymała Pani informację ode mnie,Wysłałem wczoraj są dwie działki o pow057ha i 085ha 11km od Łomży.889443565
|
|
Bodek697 chodzi o ziemie orną a nie działki inaczej pole beznesmenie już chciałeś opier.... swoje działki co w tym kryzysie każdy zlewa haha
|
|
|
Peter podaj jak namiar na siebie albo odezwij się do mnie na maila :)
|
|
Jak widzę, to użytkownikiem tego forum jesteś od niedawna. Jak mam się do Ciebie odezwać, kiedy nie podajesz w swoim profilu danych kontaktowych ?!? Zakładam, że to Twoja akcja reklamowa, za którą Ci płacą. Może się mylę. Odpisując, mam okazję na przedstawienie szerszej oferty handlowej. Mam do sprzedania także ślicznie położoną łąkę (sąsiadującą bezpośrednio z naszą Łomżyczką), przy naszym Lesie Jednaczewskim. Podaję namiary: adall@o2.pl lub nr telefonu: 509 439 559 Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |