Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
regeneracja turbosprężarki w leonie |
Czy jest w Łomży lub okolicach dobry mechanik godny polecenia do regeneracji turbosprężarki w leonie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: regeneracja turbosprężarki w leonie |
Z tego co wiem mechanicy sami wysyłają sprężarki do specjalistycznej firmy która zajmuje się regeneracją itd U mnie tak było.
|
|
Kupujcie dalej małe silniczki z turbo i innymi duperelami. Są w sam raz do pralki ale nie do samochodu
|
|
Akurat ja ma silnik 2.0 TDVi z i nie jest to mały silniczek. Tylko już leciwy i około 3000 tyś przebiegu. A która turbina w nowych autach tyle wytrzyma?
|
|
@z_2013 A czym karmisz ten swój TDVi? Ja też mam już trochę wiekowy napęd, ale turbina rzadko używana, włącza się zazwyczaj po grochówce, albo po kiszonej kapuście ;)
|
|
Serpico ty to jesteś mlon, nie masz pojęcia a się wypowiadasz, jak chcesz zabłysnąć to poszukaj tematu \" jak leczyć głupotę\" TĘPAKU. Turbina to część silnika, która się zużywa tak jak klocki czy opony , chyba że ty masz swojego Ursusa na którego się tylko patrzysz.
|
|
znalazles juz kogos kto regeneruje turbiny ? Tylko Bóg moze mnie sadzic…
|
|
Poczytałem trochę na forach i popytalem u mechaników i polecili Krymar z Białego, jedyny minus tego, że trzeba im dostarczyć turbinę wyjetą, koszt od 600-900 zł, zależy od uszkodzenia i czy że zmienną geometrią
|
|
Jesli bedziesz chcial moge polecic ci czlowieka z Ostrołęki tam tez trzeba dostarczyc wyjeta turbine Tylko Bóg moze mnie sadzic…
|
|
Jak możesz to podeślij mi jakieś namiary na tego człowieka.Dzięki
|
|
Ja ze swojej strony mogę polecić http://bialystok-naprawa-podlaskie.regeneracja-turbosprezarek.pl/bialystok.html Nie raz korzystałem z ich usług i zawsze byłem zadowolony.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |