Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Siłownie w Łomży |
Witam. Łomżanie mam do was pytanie ( szczególnie od osób które ćwiczą na siłowni). Czy ilość siłowni jaka obecnie jest w Łomży starcza wam?? Czy każda siłownia w łomży ma prysznice??? Która siłownia jest najbardziej lubiana przez was i dlaczego??? Czego wam brakuje w siłowni?? Czy dużo ludzi chodzi u was na siłownie??? Dzięki z góry za odpowiedzi.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Siłownie w Łomży |
chcesz otworzyć nową siłownie??
|
|
Mam trochę kasy i pomysł na to więc czemu nie tylko muszę zobaczyć co i jak u was. Czy chcecie??
|
|
Moim zdaniem to zalezy tez w jaki target chcesz trafic czy w gimbaze czy w dorosłych ludzi i czy bardziej fitness czy siłka
|
|
Najważniejsze: duży metraż dużo sprzetu/maszyn jakas wieksza salka w ktorej mozna np poboxowac z kolega sala do crossfitu To by była idealna siłownia.
|
|
Powiem tak chce otworzyć siłkę dla wszystkich. Ma być tam strefa cardio maszyny siłowe wolne ciężary i myślę też o bramie do crossfitu bo u was w łomży czegoś takiego nie widziałem. Sprzęt będzie raczej nowy. Też chce otworzyć odrazu sklep z odżywkami. Tylko ciekawi mnie gdzie wynająć taki lokal żeby to wszystko zmieścić. Czy lokal ma mieć parking czy nie?? I w którym miejscu najlepiej otworzyć taką siłkę???
|
|
chyba jet dobra miejscowka kolo bp tam co piekarnia okruszek czy kraska ale nie orientuje sie ile tam jest miejca to chyba deupoziomowy budynek nawet jak jeszcze oczywiscie jest do wynajecia
|
|
Czy to nie jest za daleko centrum? Lokal ma 750m2. Ale cały w stanie surowym. Dzwoniłem pod ten numer Ale nikt nie odbiera. Jeszcze coś jest w tej Łomży?
|
|
Jako kobieta chciałabym żeby było vacu activ chodziłam na siłownie jeszcze jak mieszkałam w Piszu i było rewelacyjne. Efekty szybkie i trwałe :) Niestety w Łomży nigdzie tego nie ma :(
|
|
Pomyśle o ty Vacu Activ. Tylko muszę zobaczyć co i jak. Macie jeszcze jakieś propozycje?
|
|
jest budynek na księcia Janusza nowy na przeciwko stokrotki taki przeszklony, wiem że tam można wynająć ładne lokale
|
|
Prosiłbym bym o dokładny adres ewentualnie kontakt jak można. Z góry dzięki.
|
|
Jestem za ,ostatnio na tych mini siłowniach jest duże przeludnienie niema gdzie palca wcisnąć a co dopiero przeprowadzić trening. Dobry pomysł nowy sprzęt , duży wybór, wielkość pomieszczeń, szatni i oczywiście cena to jest szczyt do sukcesu. Ja na pewno tam zagoszczę.
|
|
na długiej, tam gdzie był rossmann jest fajny lokal w odnowionej kamienicy, chyba do wynajęcia. centrum. dobra komunikacja miejska. gorzej z parkowaniem w dzień
|
|
udało mi się to znaleźć www.lokale.elomza.pl
|
|
Świetny pomysł. Jeżeli masz zamiar otworzyć siłownię, to tylko i wyłącznie na osiedlu Południe, nie w żadnym centrum miasta, bo właśnie na oś. Południe jest największe skupisko mieszkańców miasta i najważniejsze - na całym Południu nie ma choćby jednej siłowni z prawdziwego zdarzenia. Więc co do lokalizacji - strzał w dziesiątkę. Tak jak ktoś napisał, na Księcia Janusza jest nowy, piękny, przeszklony budynek. Może tam zadzwoń i zapytaj. Jutro się tam przejdę jeśli chcesz, bo mam pod nosem i zobaczę, czy może gdzieś na jakimś banerze nie widnieje numer telefonu do wynajemcy. Co do sprzętu - jeśli chcesz być konkurencją dla innych siłowni zaopatrz salę w dużą ilość maszyn i świetną strefę \"wolnych ciężarów\", gdzie będzie dosłownie wszystko. Oczywiście świetnie byłoby, gdyby w siłowni były również kabiny prysznicowe, gdzie będzie można wziąć prysznic pod strumieniem CIEPŁEJ wody, bo w niektórych siłowniach w Łomży takiego \"luksusu\" nie można doświadczyć :) No pain, no gain.
|
|
Dajcie spokój z tym Południem. Może właśnie coś bliżej centrum. Wy i tak macie w pobliżu kilka fitness klubów. Spójrz na mapę Łomży! Jak ktoś mieszka na końcu Nowogrodzkiej albo Sikorskiego od Rybaków albo w podmiejskich :Jednaczewie, Piątnicy, Starej Łomży, to może tak w połowie?
|
|
Przez ostatnie lata zwiedziłem kilka siłowni to dodam swoje 3 grosze: Pomysł dobry i na pewno wypali, bo jak już ktoś napisał w łomży są same klitki i w dodatku przeludnione. Ogólnie nastała moda na fit, wieczorami widać że coraz więcej ludzi biega po ulicach. O lokalizacje bym się tak nie martwił. Byle na terenie miejskim. Jak zrobisz taką siłkę jak tu piszesz to ludzie przyjadą i z drugiego końca miasta. Łomża to nie metropolia, a jak ktoś jedzie z pod łomży to mu bez różnicy kilometr w tą czy tamtą. Duża siłownia = duży parking obowiązkowy. W lato część będzie latać rowerkami ale pozostałe pory roku musi być. W każdej siłowni słabym punktem jest szatnia i prysznice. Wszyscy skupiają się na sprzęcie a w przebieralni syf i bieda znędzą. Z niską ceną tak bym nie szalał bo najdzie się hołoty co się nie myje, bez ręczników i ma w ***** porządek na sali. Od siebie dodam że przydała by się siłka długo otwarta w weekend, bo w tygodniu dużo pracuje i nie lubię w weekend zrywać się rano żeby poćwiczyć. Z lokalem też nie powinno być problemu. Ostatnio w łomży jest tego wysyp. Polecam serwisy otodom, gratkadom i allegro. Na ks Janusz możesz sprawdzić ten lokal. Z zewnątrz wygląda nieźle i długo na niego nie ma chętnego więc może cenę dobrą uda się wynegocjować. Przy piekarni Kraska też ok - dojazd dobry i też długo stoi. Na przeciwko piekarni gosk dobudował duże piętro, na razie stoi puste. Możesz jeszcze sprawdzić nowy budynek skoczylasa na roku legionów i piłsudskiego. Jest tam bardzo duże podpiwniczenie. Kiedyś ludzi na mieście mówili że ma się tam przeprowadzić siłownia HSM a w końcu właściciel otworzył salon meblowy na piętrze. Na rogu piłsuskiego i spokojnej też stoi duży, nowy, 2 piętrowy budynek. Jak zrobisz porządnie to możesz śmiało liczyć że z każdej łomżyńskiej siłowni przejdzie do ciebie min 30% ludzi. Wstępnie szybko policzysz ile to karnetów. Trzymam kciuki za inwestycje i powodzenia.
|
|
Południe to najodpowiedniejsze miejsce tylko tam jest szansa że taki klub wyprze inne i będzie funkcjonował. A tak na boku to mi się wydaje że to jest jedynie prowokacja i nikt nie ma zamiaru nic tu otwierać.
|
|
Koledzy żadna prowokacja. Chce u was otworzyć siłownie. Jestem z woj. mazowieckiego i dostane wszystkie pozwolenia to się nawet nie będę zastanawiał. Pozdrawiam
|
|
Zgadzam sie w 100% z użytkownikiem Kunegunda78. Cen tez nie robiłbym jakiś super niskich, bo tak jak Kunegunda mowi zejdzie sie pełno brudasow i nowa siłownia niczym nie bedzie różniła sie od tych starych. Przydałaby sie taka że tak powiem \"luksusowa\" siłownia. Kto ma zapłacić ten zapłaci i dojedzie :)
|
|
http://otodom.pl/wynajme-lokal-300m2-w-centrum-lomza-gotowyokazja-id21377551.html a czy tan lokla będzie wam odpowiadał?? Facet go odnowi. Jest to tam gdzie obecnie da grasso
|
|
Ten lokal jest zdecydowanie za mały na siłownię. Podobnej powierzchni jest HSF i szału nie robi, jeśli chodzi o metry kwadratowe. Poza tym chyba nie każdemu będzie odpowiadał zapach robionej pizzy podczas treningu, bo to niestety będzie nieuniknione. Poza tym przy treningu nóg czy pleców i tak niewiele brakuje do zwymiotowania, więc taki smród tylko będzie to wzmagał. Niebawem skoczę pod ten budynek na Ks. Janusza, zerknę na numer, zrobię zdjęcie budynku i podeślę Ci na maila. No pain, no gain.
|
|
Na których mozna wejść na ok Sytem?
|
|
Ok to czekam.
|
|
Powinieneś zainwestować w dom starców lub w kościół tu efekt gwarantowany bo to nie mazowieckie tylko podlaskie ,a na żadnej siłowni nie widziałem tłumów raczej pustki ale jak otworzysz i karnet będzie po 20,30 zł to przyjdę zobaczyć ,widać że kolega nie zna realiów tego miasta tu ludzie chcą fabryki która zatrudni 2000 ludzi bo bez tego to ostatni zamyka bramy
|
|
na tej stronie masz nr kontaktowy.
|
|
Powierzchnia po Da grasso + powierzchnia po pubie który jest na przeciwko i elegancko :)
|
|
Myśle że jak by było to prawdziwe zdarzenie to nie za daleko kazdy by z checia chodzil . pozdrawiam
|
|
co do metrażu: to uważam, że jest to kwestia zagospodarowania przestrzeni z głową. Po co w zimie na darmo ogrzewać metry, a w lato klimatyzować. po za tym, każdy dodatkowy metr podnosi koszt wynajmu. Dobrze by było, aby taki lokal w zimie miał ogrzewanie miejskie (najtańsze), a w lato klimatyzację i prysznice/saunę. parking i dobre połączenie komunikacyjne. I na pewno to nie będzie tanio. Jak masz kasę i pomysł to pomyśl o własnym lokum krojonym pod wymiar :D
|
|
Kolego nightmare czekam na to fotki tego lokalu i numeru telefonu.
|
|
Puk puk
|
|
masz siano otwieraj z glowa ,bedziemy jechac z koksem !!!
|
|
Araz24 niestety nie znalazłem przed budynkiem żadnej kartki, żadnego baneru z informacją odnośnie numeru telefonu. No pain, no gain.
|
|
Araz24, ten budynek na ks janusza - jego właścicielem jest szef firmy IST sprzedającej internet na os południe. Biuro mają niedaleko tego budynku na ul. mazowieckiej 6 pomiędzy pizzerią a monopolem \"lord\". Podjedz zapytaj lub nawet wygogluj tą firmę i zadzwoń - na pewno mają stronę. Jak by cię interesowało te duże podpiwniczenie o którym pisałem wcześniej, na skrzyżowaniu piłsudskiegi i legionów to tel do właściciela na pewno dostaniesz w kwiaciarni marzenie. Jeszcze mam jedną propozycję. Pomiędzy klubem 54 a dworcem pks był duży chiński sklep który się przeniósł za statoil (szkoda że wcześniej nie pisałeś tam był odpowiedni lokal.) Lokal po ty chińczyku miał sporą powieszanie. Popatrz może jest jakaś kartka lub popytaj sąsiadów o kontakt do właściciela.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |