piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
wyskakujące reklamy ads by

Witam :)
Mam ogromny problem z nadmiarem wyskakujących reklam opisanych jako ads by name ,ads by helper, ads by shoper.... nie mam pojęcia jak się ich pozbyć... w internecie są jakieś programy, instrukcje, itp, ale dla mnie to czarna magia.... dlatego szukam kogoś kto może mi pomóc pozbyć się tego dziadostwa... mam to już od tygodnia i jest to coraz bardziej natrętne... zasłania całe strony, nawet zalogować się nigdzie nie idzie... że o zrobieniu czegokolwiek to wcale nie myślę... BŁAGAM! POMOCY! ....

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: wyskakujące reklamy ads by

Polecam program AdwCleaner. Pobierzesz go z tej strony https://toolslib.net/downloads/finish/1/

Ad Muncher dobry i juz bezpłatny program do blokowania reklam.Niestety nie po polsku.

Ja polecam Windows 3.11 albo MS-DOS. Śmigają jak trzeba, domyślna obsługa. Akurat dla użytkowników typu szranka, z jednym wpisem na tym forum !

Pozdrawiam
Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.

AdBlock Plus jest to plugin do przeglądarek internetowych.

Też polecam AdBlock

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org