Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zipp Quantum co o tym skuterku myślicie? Szukam dobrych rad ! |
Zainteresował mnie skuter Zipp Quantum. Przed zakupem chciałbym posłuchać Waszych dobrych rad ! Czy ktoś posiada taki sprzęt? Czy jest zadowolony? Czy warto go nabyć? z góry dziękuję!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zipp Quantum co o tym skuterku myślicie? Szukam dobrych rad ! |
Nie posiadam. Nie jestem zadowolony. No pewnie. Nie wiem co to, ale nazwa conajmniej jak ze Star Treka ;) Nie ma za co. Mam nadzieje ze pomoglem ;)
|
|
hihi pozbieraj lepiej na motorek jakiś :P Jack Daniels rulezzzzzzz
|
|
Skuter to raczej odradzam. Siedzi się na tym jak na krześle. Dojechać do Stokrotki w sam raz :), ale na dłuższe wypady za miasto nie. Do tego ten warkot silnika... -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Trochę otoczki biznesowej... Chiński wyrób na zlecenie Zipp - części przasnyskiej grupy Krossu, która słynie z produkcji rowerów. W tym roku planują sprzedać około 10 tys. sztuk. Ich przewagą ponad pozostałymi firmami sprzedającymi skutery jest ponad 200 punktów serwisowych (w Łomży chyba też?). Pozostałe firmy to też chińskie: Keeway i Moto-Bi. Ostatnia produkuje skutery w tej samej fabryce, co Zipp.
|
|
Poco ci jakaś zjebana kosiarka do trawy. Myslisz że jako kupisz sobie skterek to będziesz kozak-*** anie kozak to jest zwykłe dziadostwo. Oszczędż jeszcze kase i kup se coś lepszego. Bynajmnie za 3,5tyś w Białym kupisz małego fajnego ścigacza z śilnikiem 90 owiele lepszy warkot ślinika i wygląd.
|
|
Skuter z założenia jest do poruszania sie po mieście. Obecnie nie ma lepszego miejskiego środka lokomocji. Zipa i inne koreansko - chińskie zabawki odradzam. Jakość wykonania nędzna, materiały kiepskie, tylko design niezły. Lepiej rozejrzyj sie za czym używanym, a sprwdzonym, będziesz bardziej zadowolony. Jakby co mam do sprzedania Yamahę JOG 50R 2003r.
|
|
czlowieku kup se vespe bedziesz kozak na cala lomze... bo drugiej chyba nie ma... ale do vespy musisz miec sandalki, koszule rozpieta, i dobra srake z tylu :))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |