wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zipp Quantum co o tym skuterku myślicie? Szukam dobrych rad !

Zainteresował mnie skuter Zipp Quantum. Przed zakupem chciałbym posłuchać Waszych dobrych rad !
Czy ktoś posiada taki sprzęt?
Czy jest zadowolony?
Czy warto go nabyć?

z góry dziękuję!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zipp Quantum co o tym skuterku myślicie? Szukam dobrych rad !

Nie posiadam.

Nie jestem zadowolony.

No pewnie. Nie wiem co to, ale nazwa conajmniej jak ze Star Treka ;)

Nie ma za co.
Mam nadzieje ze pomoglem ;)

hihi pozbieraj lepiej na motorek jakiś :P

Jack Daniels rulezzzzzzz

Skuter to raczej odradzam. Siedzi się na tym jak na krześle. Dojechać do Stokrotki w sam raz :), ale na dłuższe wypady za miasto nie. Do tego ten warkot silnika...

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

Trochę otoczki biznesowej...

Chiński wyrób na zlecenie Zipp - części przasnyskiej grupy Krossu, która słynie z produkcji rowerów. W tym roku planują sprzedać około 10 tys. sztuk. Ich przewagą ponad pozostałymi firmami sprzedającymi skutery jest ponad 200 punktów serwisowych (w Łomży chyba też?).
Pozostałe firmy to też chińskie: Keeway i Moto-Bi. Ostatnia produkuje skutery w tej samej fabryce, co Zipp.

Poco ci jakaś zjebana kosiarka do trawy. Myslisz że jako kupisz sobie skterek to będziesz kozak-*** anie kozak to jest zwykłe dziadostwo. Oszczędż jeszcze kase i kup se coś lepszego. Bynajmnie za 3,5tyś w Białym kupisz małego fajnego ścigacza z śilnikiem 90 owiele lepszy warkot ślinika i wygląd.

Skuter z założenia jest do poruszania sie po mieście. Obecnie nie ma lepszego miejskiego środka lokomocji. Zipa i inne koreansko - chińskie zabawki odradzam. Jakość wykonania nędzna, materiały kiepskie, tylko design niezły. Lepiej rozejrzyj sie za czym używanym, a sprwdzonym, będziesz bardziej zadowolony.

Jakby co mam do sprzedania Yamahę JOG 50R 2003r.

czlowieku kup se vespe bedziesz kozak na cala lomze... bo drugiej chyba nie ma... ale do vespy musisz miec sandalki, koszule rozpieta, i dobra srake z tylu :))

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org