wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Tesco oszukańcy

Miało być cola, sprite, fanta po 15 zł za 4x2l, a wyszło za 19,93zł,
gdzie moje 4,93zł !!! Tak nie może być

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Tesco oszukańcy

Reklama robi swoje co? A przy okazji nauczysz się matematyki

Konsul on matematyki a Ty ortografii jak już kiedyś Ci pisałem. Ale widzę postępy. Brawo

Dlatego zawsze sprawdzam kupowane produkty na czytnikach cen zawieszonych na ścianie, już nieraz się naciąłem na MEGABOMBOWE ceny :)

auto złom września

zamiast marudzic na forum trzeba bylo isc z paragonem po odejsciu od kasy do biura obslugi klienta... zwracaja roznice jak cos sie nie zgadza.
zbychgmateja sprawdzenie ceny w tym wypadku nie pomoze bo rabat naliczany powinien byc przy kasie.

kij im w ryj

też zawsze sprawdzam po odejściu od kasy bo niestety kilka razy na paragonie było co innego niż podają w promocjach.

Stały numer takich sklepów ( nie tylko Tesco) polega na tym, ze informacja na półce promocyjna, a przy kasie, stara cena. :)

" Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

też mi sie zdarzyło coś takiego i to własnie w tesco, inne sklepy robią dokładnie to samo, ale tesco chyba wiedzie prym pod tym względem:)

Dlatego trzeba robić zakupy w małych sklepikach i wspierać lokalnych. A nie dawać zarobić sieciom, które nawet nie płacą podatków w Łomży i wycinają z rynku swoich. Kiedy to zrozumiecie ?? Weźcie sprawy w swoje ręce

to niech moi stana sie konkurencyjni dla sieci.. dlaczego mam wspierac lokalnych jesli oni maja nie powazne ceny .

podstawowe pytanie czy z półki wiozłeś czteropak, czy cztery pojedyncze butelki

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org