Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
co to za żwir na łomżyńskich ulicach niszczący auta podczas jazdy? |
Nie zauważyliście że jadąc samochodem ma się wrażenie że jedzie się po porozsypywanych małych kamieniach na ulicach, odskakują od kół i uderzając o boki auta niszczą lakier? Może nie wyrażam się \"fachowo\" ale to jednak jest problem tak naprawdę.. Po kilku takich przejażdżkach auto trzeba będzie malować i szpachlować, wcześniej tego nie było, co się dzieje? Mam nadzieję że kierowcy wiedzą o czym piszę..
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: co to za żwir na łomżyńskich ulicach niszczący auta podczas jazdy? |
nie cpaj tyle :) ---------------------------------------------
|
|
To do kierowców temat a nie do dzieci - dziś zamiast lekcji są rekolekcje w kościele więc się tam udajcie a nie tu na forum się udzielacie ;)
|
|
widać że dopiero dorosłaś, jak jeszcze szkola zyjesz ---------------------------------------------
|
|
To nawieziony piach z dróg gruntowych, którymi dojeżdżają do pracy mieszkańcy okolicznych miejscowości :)
|
|
A szczególnie teraz więcej tego się porobiło jak stada blm-ów ciągną na przedświąteczne zakupy do biedronek, nie długo jeździć się wcale nie da
|
|
Tylko najlepsze jest to, że w tych okolicznych miejscowościach są lepsze drogi niż w samej Łomży.
|
|
No to może do walonków się przyczepił, skąd ja mam wiedzieć :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |