Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zwrot podatku |
Witam, ile czekaliście na zwrot podatku w tym roku?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zwrot podatku |
Ja złozyłem 5 marca a wczoraj dostałem kase. Jak na konto to szybciej przyjdzie. bez podawania nr konta nawet i 3 miesiace Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
Ja czekałem dwa tygodnie
|
|
12 dni od złożenia zeznania przez internet
|
|
Masakra ...
|
|
To mój składany 8 marca przez neta i jeszcze nie ma, ale skoro za 5 marca przelali wczoraj to może i mi przeleją niedługo :)
|
|
Ja złożyłam na początku marca (nie pamiętam dokładnie kiedy) a zwrot otrzymałam wczoraj przekazem pocztowym. Jak rodzina wielodzietna i rozliczenie złożone przez internet to US ma 30 dni na zwrot, jeżeli nie wielodzietna to US ma do 90 dni na zwrot.
|
|
Ja 12 marca i jeszcze nie wpłynęło :(
|
|
Już mam zwrot, chyba dziś wpłynęło
|
|
Kurcze a ja jeszcze nie mam, dostał ktoś jeszcze po 8 marca?
|
|
Ja również wysyłałam 8 marca przez internet i jeszcze nie mam. 12 dni temu dzwoniłam i Pani z US powiedziała ze za ok 2 tygodnie będzie przelew ale póki co nie mam.
|
|
Ja skladalam na pocztku marca, a dostalam dopiero wczoraj, ale nie podawalam nr konta. _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
Zwrot dostaje się szybciej jeśli cała płatność jest załatwiana online, proszę - http://pitprojekt.pl Wtedy odsyłają kasę nawet w tydzień - zależy w jakim momencie było składane zeznanie. Tj. czy zostali już zasypani wnioskami, czy też nie.
|
|
spadaj trollu
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |