Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Stara Waciarnia |
Jakie firmy istnieja teraz na terenie starej Waciarni i czy istnieje jeszcze firma z kominkami ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Stara Waciarnia |
Pewnie, że istnieje firma z kominkami o nazwie XXXXXXXXX (tu wstawić nazwę firmy) , która sprzedaje suprr hipre duperaśne kominki prawie za darmo. W kolejnym wpisie pojawi się podobny wpis z nazwą firmy ... Precz z kryptoreklamą na forum, admin powinien usuwać takie posty lub oznaczać je jako reklama. -------------------------- Anoni.m http://www.pixelpc.pl
|
|
anonim - poj,,,,,,y jesteś . Jaka reklama czlowieku ....
|
|
może ta i nie, ale poczytaj trochę postów typu: gdzie znajdę..., czy warto się ubezpieczyć na wycieczkę..., czy warto wziąć chwilówkę ..., czy możecie polecić dobrego ..., itp. Szlag człowieka trafia, jak gościu zadaje pytanie, później kilka wpisów jeleni a następnie ten sam gostek pod innym nickiem proponuje firmę (swoją) jako polecaną, najlepsze i z super towarem. Najgorsze z tego jest to, że niektórzy się na to nabierają i idą do cwaniaka kupując gorsze i płacąd drożej. -------------------------- Anoni.m http://www.pixelpc.pl
|
|
Witam.Na terenie Starei Wacierni firma z kominkami juz nie istnieje.Nie wiem,gdzie sie przeniosła.Z tego co sie orientuje nie mają siedziby w Lomzy.
|
|
Dzieki . o to własnie mi chodzilo . Ale chyba od nie dawna nie ma ? A co teraz tam jest ?
|
|
Firma spedycyjne.
|
|
Niby miasto nie wielkie , a coś znalęść problem . Z tego co wiem jest tam zakład mech. sam . , hurt popier, chemiczna , jakieś przyprawy i Bar obiady domowe . I co jeszcze ? Kiedyś była hurtownia zabawek . ale nie wiem ? justa- firma spedycyjna ? jakiej korporacji ? żadnych aut nie widać ? A co jest w tym budynku przy ulicy ? zadnych szyldów . a swiato się swieci . Interesuje mnie to/ żadna reklama / bo kiedyś . pracowałem na tej bazie .
|
|
Ciociu i co to nie reklama? Najpierw pytasz się o firmy, a teraz je wymieniasz.
|
|
Szanowny Baronie - Te firmy reklamują się na plocie i przejeżdzając dwa razy dziennie MPK - nie sposob nie zauważyć . Ale z tego co widac po terenie jest ich wiecej !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |