Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pierwsza komisja wyborcza już jest- Będzie napewno Sprawiedliwa i sumienna :) |
Jan Leszczewski, sędzia Sądu Okręgowego w Łomży i Komisarz Wyborczy w Łomży został przewodniczącym Okręgowej Komisji Wyborczej nr 33 w Łomży, która ma przeprowadzić majowe wybory prezydenta Polski na terenie powiatów grajewskiego, kolneńskiego, łomżyńskiego, wysokomazowieckiego, zambrowskiego oraz miasta na prawach powiatu Łomża. W skład komisji weszło jeszcze czterech innych sędziów Sądu Okręgowego w Łomży, a jej pracę jako sekretarz wspierał będzie dyrektor miejscowej delegatury Krajowego Biura Wyborczego. Ot będzie cały skład w komisji prawych i sprawiedliwych w 100%. Własnie takich to nie powinni dopuszczać do żadnych komisji !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A sumiennie sprawdzić przeszłość ich i ich rodzin i przeprowadzić lustracje dogłębną ! I usunąć wszystkich z urzędów którzy posady dostali ze względu na to że ich pra , pra , pra mordowali naszych bohaterów narodowych z AK i skazywali ich na ciężkie odsiadki . Jeżeli ktokolwiek z urzedników swpólpracował z bezpieką skazywał ludzi niewinnych za komuny powinni odrazu wyjebać ich z urzedu i publicznie napietnować , każdy wie że tam są klany a jeśli są klany to jakich czasów te klany sięgają \"CZERWONYCH \" i od wszystko ! Brat dla Brata, Bratem a nie Katem !!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pierwsza komisja wyborcza już jest- Będzie napewno Sprawiedliwa i sumienna :) |
Siedzisz sobie w GB i krytykujesz kto będzie w komisji? Znasz prawo wyborcze? Czy wiesz co to jest komisja i według jakiego prawa pracuje? ... na tę chwilę proponuję poczytać: http://www.polishexpress.co.uk/polskie-wojsko-powoluje-na-cwiczenia-co-nalezy-wiedziec-mieszkajac-w-uk/
|
|
Re: Pierwsza komisja wyborcza już jest- Będzie napewno Sprawiedliwa i sumienna :) |
... dodam - masz okazję być w AK ...
|
|
Dali, nie mam pojęcia czy Fabio wie co to jest komisja wyborcza w Polsce. Natomiast ja sam, po ostatnich wyborach wiem dobrze czym są komisje wyborcze w tym kraju. Z tą główną włącznie. Jednak wciąż szukam odpowiednich słów na określenie tego czegoś. < wieczne im odpoczywanie >
|
|
kalam - z Twoją wypowiedzią jestem w stanie się zgodzić, jednak przedmówca, moim zdaniem nie ma pojęcia o czym pisze i dlaczego tak puentuje swoją wypowiedź...
|
|
Chyba Macie rację jednym z członków komisji jest p Janusz Wyszyński swego czasu prezes sądu , który jako szef zatrudniał swoją żonę na stanowisku bardzo wpływowego kuratora sądowego , i co ciekawe nie widział w tym nic niestosownego i nie miał sobie nic do zarzucenia, taka to moralność i sprawiedliwość
|
|
wogole to trzeba zaczac tak sedzia, komisarz a teraz jeszcze do koryta mu panstwo za wybory doleje. mam nadzieje ze podatku bedzie tez stosownie wiecej. I to własnie jest chore tez pazerniaki po 3 funkcje biora młodym blokuja innym osobom i w taki oto sposób bogatszy robi sie bogatszy a bidny jeszca bardziej bidny. a co do wyborów ostatnie 18-nawet 30% błednych kart. anglia niemcy maja jak juz 1-2% maks złe wypełnionych. debile te polaki nawet kart nie potrafia wypełnic albo tez debile ze taki wynik nikogo nie dziwi. wczoraj cos podobnego sam jeden z głownych sedziów PKW tak nawet zauważył. ludzie powiedzcie czy wy naprawde jestescie takie debile? 4x mniej zarabiacie jak w UE. podatki za to macie wieksze ich skomplikowanie jest takie ze w kancelariach prawnych czasami nie wiedza co i jak prosty polaczek w pada ofiara sadownictwa komorników i całej reszty a pruszków 17 lat i dalej nie widac finału sprawy 700tys ludzi oszukanych na franka starsze społeczenstwo w wiekszosci tonie w długach i młodych tez juz nie lepiej ceny zywnosci wcale nie sa tansze niz w UE. byłem w Holandii jestem w Anglii tutaj sa nawet tansze rzeczy a zreszta zywnosc przy normalnych zarobkach to kupuje co chce i nie patrze 1340zł srednio tyle naprawde ma polak do dyspozycji ostatnie badania GUS 320 euro 250funtów około fakt 4 razy mniej. bo w tych krajach tyle i wiecej sie ma na tydzien. ale przeciez polacy o tym wiedza i co? NIC. no w sumie tak POLAKI to debile
|
|
Wypieprzać na POLITYKĘ !!!!!!! Admin gdzie jesteś ????!!!!!
|
|
ryba22 - ale z Ciebie anglik, że nie porówna ciebie do polityka... (lewą ręką podcierasz, czy prawą?)
|
|
Dali a kim Ty jesteś żeby tu ludzi krytykować chciałem to napisałem a co to jest komisja wyborcza to ja wiem! A jakbym nie wiedział nawet to moge wpisac w google i się dowiedzieć ! Sędziowie nie powinni piastowac takich stanowisk i wszystko ! Starczy im pieniędzy a myslę że inni ludzie nadali by sie bardziej do tej roboty ! Co do AK to pewnie z chęcią bym wstapiłm(pomimo tego ,żemam tu stały meldunek ) tepiłbym czerwoną chołotę na około aż by mnie pózniej za to Sąd skazał ! Mam powód żeby tak pisać ........ Mój dziadek był w AK ! I wiem z opowieści jak go potraktował za to Polski wymiar sprawiedliwośći !!! Wszystko w Temacie ! Gogłębna lustracja ! Choć juz jest na to za pózno !!! Kiedyw Polsce skończyła się komuna powinni wyrzucić wszystkich którzy dostali takie fuchy po układach z czerwona pajęczyną wszystkich kompletnie !!! Ale co układy układziki !!! Obejrzyj sobie film o Rotmistrzu Witoldzie Pileckim zobaczysz jak go Sąd Polski potraktował i domyślisz się wtedy jak potraktował mojego dziadka !!! Jesteśmy krajem w którym istnieje dalej Leninowski model prokuratury !! Ludzie !!! Zreszta Dali jesteś pewnie po rodzinie dlatego tak reagujesz to co ja sie tu będe motał !!! Brat dla Brata, Bratem a nie Katem !!
|
|
Dali powiedz mi tylko tak sczerze z jakiej wiochy piszesz i czy podstawówke skonczyłes?
|
|
Fabio spie.... z tym tematem na polityke tu rozmawiamy o kiepapie
|
|
Nie ma sprawy Zbychu :) Spij dobrze :) haha Dali mnie wkur.wił i poniosło mnie . pozdro a najlepszy Kiepap gdzie w łomży jest ? Bo dawno tematu nie było . haha Brat dla Brata, Bratem a nie Katem !!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |