Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Podł±czenie do sieci |
Jedna z firm komputerowych zakłada sieci w blokach. Wszystko jest w porz±dku dopuki nie chce się na www 4lomza.pl . Strona się nie otwiera. Sprawdzałem ustawienia komputera jest. OK. U moich znajomuch w innych blokach w "Perspektywie" jest to samo . Czy to jest celowa robota ? Qufer
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Podł±czenie do sieci |
Moze to konkurencja tak działa?:)) °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
no no pewnie masz racje to jest celowe dzialanie Marcelii
|
|
Ciekawe. A może to polityczna sprawa? Mam radę dla 4lomza. Wyst±pić do Urzędu Antymonopolowego o działania Monopolistyczne przeciwko temu operatorowi. Jest jeszcze drugi wariant. Zainteresować media nie tylko lokale o takich działaniach. Przed wyborami kwestię cenzury, my¶lę, że podchwyci kilku dziennikarzy. Z zabarwieniem politycznym może być dobry temat. A wiecie chyba warto tym zainteresować dziennikarzy, nie Urz±d. Pozdrawiam z Wa-wy
|
|
Wg. mnie jest to bardziej techniczna sprawa. Wszyscy wchodza na dobra sprawe z tego samego adresu, wiec jak ktos cos nabroi to wszyscy cierpia. :/ To na tyle :P CU
|
|
O jakiej firmie mowa.....? ...mozna prosić o info na e-mail? Gdzie ich znaleźć? _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Czy nadal jest ten problem? Proszę o info na maila?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |