Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PERSPEKTYWA fundusz remontowy - znowu...? |
Dostałem dziś list ze spółdzielni z informacją o podwyżce na rzecz funduszu remontowego. List nadany 23.03.15. Nowa opłata wchodzi od lipca 2015...czy tego już nie było w zimę? Mieli nie podnosić cen. To miało być chwilowe czy w ogóle mieli nie podnosić? Czy protesty mieszkańców się nie powiodły? Ktoś też dostał podobne pismo? Czy wynika z tego (lub będzie wynikać) coś więcej niż tylko kolejne próby wyłudzania pieniędzy w zamian za...panią sprzątaczkę i przystrzyżony trawnik? Kiedy będą te remonty?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PERSPEKTYWA fundusz remontowy - znowu...? |
Ja dostałem to samo.Mieli dziady nie podnosić opłat, ale jak widać chyba kasy im brak na prezesów. Ludzie powinni oficjalne pismo wystosować że się nie zgadzają
|
|
Kasy brak na utrzymanie firm kolesiów.Wpiwnicach tworzy się salony,żeby w zimę mogła przetrwać zaprzyjażniona firma.Wybiorę się chyba osobiście to pana prezesa,bo ciekawa jestem jak kwalifikuje się klatki do malowania,bo niektóre były malowane 3 może 4 lata temu i są w bardzo dobrym stanie.No cóż znajomi i powiązani ze sp-nią muszą zarobić,a interes lokatorów to mrzonka.
|
|
Masakra ...
|
|
Może jak podnieśli ten fundusz remontowy to i stać ich będzie na zakup trutki na szczury która te gryzonie wysusza a nie tak jak teraz śmierdzi w całej klatce wejść nie można. U was też tak jest że jak zdechnie to śmierdzi z dwa tygodnie ?
|
|
No to macie szanse zmobilizować się i nie dacie się golić jak barany.
|
|
I co był ktoś, wie coś ktoś?
|
|
Fundusz remontowy hehe ,raczej to na ich premie.Szczególne członków zarządu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |