Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Holenderski rower damski |
Gdzie można kupić holenderrski rower damski, nadający się dla starszej pani? Wszędzie tylko rowery dla małolatów.... Kore
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Holenderski rower damski |
|
Przy CTO w blaszaku jest sporo , cena około 500 zł. Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
zajrzyj na tablica.pl tam coś znajdziesz Michalski
|
|
Zapraszam na naszą stronę www.retroholender.com na której dostępna jest nasza oferta i kontakt.
|
|
Wysokiej jakości sprzęt rowerowy mają w sklepie Flower Bike -flowerbike.pl. Mam od nich chyba wszystkie rowery w domu, a rowerów ogólnie mam 4...bo jeszcze żona i dzieci mają swoje, generalnie jesteśmy rowerową rodziną. Sport, zdrowie, zabawa ;-)
|
|
Mnóstwo takich rowerów znajdziesz na Sprzedajemy.pl. Nowe, używane, z przerzutkami lub bez, z koszem itp.. Dzisiaj kurierzy wszystko dowiozą.
|
|
Przy wjeździe na Broniewskiego od strony Piłsudskiego jest serwis rowerowy , w którym gość handluje używanymi rowerami, może tam zobacz. Wystawia je przed zakładem, więc łatwo trafisz, widziałem tam wiele \" holendrów \". Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |