Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pies zeżre twoje dziecko jeśli je zaszczepisz. |
Postanowiłem całą ciemnotę tego forum zebrać w jednym miejscu. Proszę się zgłaszać...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pies zeżre twoje dziecko jeśli je zaszczepisz. |
Gdzie może pracować katolik, by nie był zmuszony do grzechu i by jego uczucia religijne nie zostały urażone? Katolik nie powinien pracować np.: - w kiosku – bo będzie musiał sprzedawać „bezbożne” gazety pełne niezgodnych z katolicyzmem treści i pisma erotyczne; - w aptece – bo tam sprzedają antykoncepcję; - jako lekarz lub pielęgniarka – bo aborcja, in vitro, antykoncepcja, pomoc grzesznikom (grzech cudzy*) itp.; - jako taksówkarz, kierowca autobusu, kolejarz – bo istnieje możliwość, że będzie musiał wieźć np. homoseksualistę na paradę równości albo antyklerykała na jakieś antyklerykalne spotkanie, czym popełni grzech cudzy*; - w policji – musi tam łapać „sługi boże” z różnych młodzieżówek katolickich, które kamieniami traktują ludzi na ulicy, albo zatrzymać księdza skarżonego o pedofilię, przekręt finansowy lub jadącego pod wpływem alkoholu; - mediach innych niż katolickie – bo nimi „żądzą Żydzi” i głosi się tam rzeczy, które mogą nie być zgodne z nauką Kościoła; - w supermarkecie – bo praca w niedzielę to grzech; - w przemyśle spożywczym – żywność tą kupią ateiści, Żydzi, homoseksualiści, masoni itp. (a energia z jej spożycia pójdzie na dalsze grzeszenie i być może „walkę z Kościołem”) – a pomoc grzesznikom to grzech; - w sądownictwie, administracji – bo tam trzeba się kierować prawem państwowym a nie zasadami religii (być może trzeba będzie nawet skazać księdza lub wydać niekorzystną dla Kościoła decyzję); - w księgarniach, bibliotekach itp. – pełno tam książek „wrogich Kościołowi”, więc praca tam będzie pomocą dla „walczących z Kościołem” a udostępnianie nauk niezgodnych z katolicyzmem będzie odwodzeniem ludzi od Kościoła; - w szkołach – gdzie zmusi się ich by wykładali program MEN, który nie zawsze zgadza się z prawdami katolickimi (a więc i odwodzi ludzi od Kościoła) – np. lekcje biologii, historii; - na poczcie – musi roznosić pozwy rozwodowe, pomaga komunikować się ateistom i innym „wrogom Kościoła” (grzech cudzy*); No i gdzie tu może pracować „biedny” katolik, by jego uczucia nie zostały zranione?
|
|
wymiata TA co dodala temat o zżarciu przez psy. Widac ie w niej nienawisci do zwierzat a mowia ze ten co nie lubi zwierzat nie moze byc dobrym czlowiekiem. Ona pewnie kazdego psa na swojej drodze tempi.
|
|
Może pracować w kancelarii parafialnej albo biurze Radyja Maryja. Zbawienie pewne!
|
|
Nie straszcie ludzi psami :P!! Psy należy karmić dobrą karmą. Ja swojego karmię żarciem z https://zoologiczny.pl/ i dzięki temu to bydle wygląda zacnie :D http://podbierak.pl/artykuly-wedkarskie/ Poszerz swoją wędkarską wiedzę
|
|
Ja swoje zamykam by ludzie ich nie zaszczuli i nie zjedli
|
|
Założyciel tej podłej manipulacji (wonrafał) to resortowy arcyłgarz. Nie dyskutujcie z tym kuglarzem. Red Is Bad
|
|
A dlaczego resortowy i arcyłgarz? Chłop ma w wielu tematach rację, czemu mielibyśmy z nim nie rozmawiać?
|
|
Zaszczepiony zdechniesz, przez niezaszczepionego... . Taka twoja tepa logika. Nie gupio ci byc takim ciemnym czlowiekiem? Parodia...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |