Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
stomatolog kogo polecacie |
Prosze o namiary na dobrego stomatologa z łomży prywatnie. Chodzi o nieduże ubytki ale dla niektórych dentystów są za małe by je zaczynać leczyć. ...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: stomatolog kogo polecacie |
Piotr brzózka, ul. Kolegialna
|
|
E. Szostakowska-Choromańska Prusa w tym ciągu co monopolowy .
|
|
W Milano jest dobry dentysta szybko i bez strachu
|
|
Magdalena Grzymała na Kierzkowej. Chyba najmilsza i najbardziej profesjonalna dentystka w Łomży. Fachowa, miła obsługa a i twarz przyjemna.
|
|
Bogdan Dmochowski na Sybiraków choodze juz 15 lat jest super.
|
|
Antoni Kapiszon ze Skowronków , dobremu dentyście nie jest potrzebna reklama
|
|
Polecam Monika i Paweł Marciniak jestem ich pacjentka. Są to dentyści którzy nie zdzierają z ludzi kasy, rzetelnie i sumiennie wykonując swój zawód z pasją i odpowiedzialnością tego co robią. Szczerze polecam! Ps. I nie jest to żadna reklama!!!!!! P.A.
|
|
Dziękuje:)
|
|
Pan M...potrafi ząb do leczenia zakwalifikować do wyrwania , bo leczenie zbyt długie i mu się nie opłaca tak było u mnie , i jestem w szoku jak można nie szanować czyjegoś zdrowia, także warto zasięgnąć opinii innego stomatologa....
|
|
harnaś a mi leczyli dwa razy kanałowo i dwa razy nie powodzenie, raz ząb rozpadł się tuż przed plombowaniem, drugi raz została igła w kanale, tak niby mogło być, korona zęba rozpadła się po roku, korzeń do wyrwania. Miałem jeszcze dwie do kanałowego, ale zrezygnowałem, kazałem wyrywać po tych nie powodzeniach. Na szczęście nie widać. Więc nie zawsze warto ratować zęba do końca, jak ma kiepski już na prawdę stan. ---------------------------------------------
|
|
ja ostatnio chodzę to tych mało znanych, gdzie nie ma kolejek, chodziłem do tych polecanych i nie wart są swojej ceny. ---------------------------------------------
|
|
co do tematu mogę polecić rusieckich, fajne znieczulenie, nic nie czuć jak to robią, jakimś długopisem czy coś w tym rodzaju, może to the wand, nie wiem :). Ale atmosfera szpitalna, słychać, co robią obok :( ---------------------------------------------
|
|
Piotr Brzózka na Kolegialnej-chodzę do niego już kilka lat i nigdy nie zdarzyło się aby coś źle zrobił.Ceny nie wygórowane i bardzo fachowa obsługa
|
|
A p. Stalewska? Co myślicie o tej stomatolog?
|
|
Na stronie https://persona.pl/cennik/ znajdziecie ofertę nowoczesnego i profesjonalnego gabinetu stomatologicznego Persona w Poznaniu. Według mnie oferują bardzo wysoka jakość w naprawdę rozsądnej cenie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |