wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Liban

http://fromisraeltolebanon.info/

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Liban

Mam nadzie ze liban cos jeszcze zrobi i wyrżnie troche żyda

Ofiarom obu mordów postawić pomnik w Jedwabnem.

znając życie to się zaraz zbrojnie Stany do konfliktu wpieprzą i będzie jeszcze gorzej niz jest

....Uwiodła mnie przepaść jednego spojrzenia....

To straszne co się wydarzyło, ale trzeba zadać sobie pytanie dlaczego? Z tego obszaru Hesbollah wystrzeliwał rakiety na Izrael. Z informacji jakie są podawane, wcześniej zostały zrzucone ulotki na te tereny, uprzedzające o planowanych nalotach.

Winny jest przede wszystkim Hesbollah, potem Liban, nie umiejący sobie z nimi poradzić. Izrael w następnej kolejności...

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

Moim zdaniem winny jest Nr 1.izrael ,potem Iran za dotowanie Hesbollah .Liban moim zdaniem jest ok !Obawiam się że Żydki jeszcze nam pokażą ,podobno tylu zgineło podczas 2wojny ? To czemu jest ich tyle w Łomży?My Polacy możemy się od nich dużo nauczyć są :świetnie wykształceni,lojalni względem siebie ,oraz pomagają sobie .Pozdrawiam

markac, Twoje tłumaczenie jest naiwne. Jeśli rzeczywiście Izraelowi tak zależało na cywilach to dlaczego nie zgodził się na przerwanie ognia na 48 godzin jakie wystosowali uczestnicy rozmów w Rzymie (chyba przedwczoraj). Chieli pozwolić na ewakuację ludności cywilnej ze strefy przygranicznej i na dostarczenie pomocy humanitarnej ONZ. Izrael to beszczelnie olał. A teraz pisze o ulotkach - szczyt hipokryzji. I nie ma co rozmydlać odpowiedzialności za tą masakrę. Po prostu tylko i wyłącznie odpowiedzialny jest za to Izrael.
Pozdrawiam!

to.ja4 - i ty znowu ??? myslalem ze ten temat byl jurz klepany ,,, moim zdaniem winni sa ci ktorzy na tej wojnie zarabiaja , czyli handlarze bronia,,, a z drugiej strony to czemu libanski rzad nie walczy z terrorystami tak naprzyklad jak pakistan ??? gdyby z nimi walczyli nie byloby tego glupiego rozlewu krwi - a tak gina niewinni ludzie tak w libanie jak i w izraelu ,,,,,,,,,,, !!!!!!

mario

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org