Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
TORT NA URODZINY |
gdzie kupic fajny tort dla dziecka na 1 urodziny?? bob
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: TORT NA URODZINY |
delikatesy ABC na Legionow
|
|
Najlepiej zrobić samemu, ot tak rodzinnie :) Nie dość, że dużo frajdy to jeszcze masz mnóstwo satysfakcji :D Upieczenie biszkoptu i obsmarowanie go kremem czy śmietaną nie jest chyba jakimś wielkim wyzwaniem?:D Jednak jak chcesz koniecznie kupić to plastykowe, cukrowe barachło, no to w cukierni ^)^ zygzak mcqueen ostatnio w modzie :D
|
|
Bywam w tym sklepie i jak widzę te torty w kształcie samochodów z tym ogromem chemii w barwnikach to żal mi duszę ściska kiedy pomyślę że te biedne dzieci będą tym ścierwem trute zafundowanym przez ich nie świadomych rodziców.
|
|
cukierniaweronika.pl
|
|
cukiernia Polonez ---------------------------------------------------------
|
|
gdzie kupić papier toaletowy lub tampony ?? moze ktoś wie, byłem w cukierni i nie mają
|
|
dokładnie delikatesy abc ciasto z zambrowa także torty wzory zamawiasz jakie chcesz i dobre .... a te tampony i papier nie wiem słyszałem że na zjeżdzie na stadionie wiejskim
|
|
Ważne jest, aby zarezerwować tort z wyprzedzeniem, zwłaszcza jeśli masz konkretne wymagania dotyczące dekoracji lub składników. Na 1. urodziny często zamawia się torty z delikatnymi smakami, np. waniliowe, biszkoptowe z lekkimi kremami, bez sztucznych barwników czy nadmiaru cukru, aby były odpowiednie dla maluszka.
|
|
Nie zawsze chodzi tylko o przepis. Czasami wymaga to profesjonalnego podejścia. Chciałabym zwrócić uwagę na https://tortynabema.pl/ gdzie można zamówić bardzo smaczny tort, który zostanie dostarczony na czas. Bardzo cenią sobie swoją renomę, używają tylko najlepszych i najświeższych produktów.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |